• SPOT INFO
  • Infonewspromo
  • Loytradh
  • Metropolis
  • Doranew
  • KTEL
  • Ed
  • Meltemikerasias
  • Ouraniotokso
  • Bilitousasa
  • Bouzourassite
  • Baliths
Υλικά:                 500 γρ. φύλλο κακαο και 500 κανταίφι κλασικό ή                           …
 Υλικά:           500 γρ Κανταΐφι “Κασσάνδρα ΟΕ”                       200 γρ φρέσκο βούτυρο Αγελαδινό 82% λιπαρά λιωμένο                      …
Υλικά:             4 φλιτζάνια Αλεύρι ζαχαροπλαστικής                        1 φλιτζάνι Ζάχαρη          …
Υλικά:              1000 γρ φύλλο Βηρυτού "Κασσάνδρα ΟΕ"                         500 γρ. Βούτυρο Αγελαδινό 82%…
Πρόλογος: Ο πατέρας μου παρήγαγε κανταΐφι στην πόλη των Σερρών από το 1958 και στην τέχνη του κανταϊφιού ήταν αυτοδίδακτος.Του άρεσε και το αγαπούσε το κανταΐφι. Φυσικά δεν του άρεσε το κανταΐφι σαν πρώτη…
Δευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2016 20:13

Μελομακάρονα | Kitchen Lab by Akis Petretzikis - (video)

Μελομακάρονα https://www.youtube.com/watch?v=SZFDee7WYIQ  
Πρόλογος. Τα μαντηλάκια είναι κάτι το αγαπητό στο κόσμο. Είναι ιδανικές μικρές σιροπιαστές μπουκίτσες, αρκεί να έχουν το σωστό σχήμα.μέγεθος, την σωστή γέμιση, τα σωστά βούτυρα/λιπαά, τα σωστά ψησίματα και…
Ρεβίθια στο φούρνο | Kitchen Lab by Akis Petretzikis  https://www.youtube.com/watch?v=2POlzeLuqjY  
Πρόλογος: Ένα εξαιρετικά εύκολο γλυκό με αρώματα πορτοκαλιού να κυριαρχούν και να μαγεύουν. Είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή του, αρκεί να δώσουμε σημασία σε ορισμένα σημεία τα οποία και περιγράφονται…
Πρόλογος: Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας των σουσαμιών. Το φυσικό αναποφλοίωτο σουσάμι παραγόταν σε μεγάλες ποσότητες πριν από χρόνια σε πολλές περιοχές του Ν.Σερρών όπως στη Νιγρίτα στην Αγία Παρασκευή,…
  • SPOT3
  • Facebookinfo400300

Τελευταία video