• SPOT INFO
 • Infonewspromo
 • Loytradh
 • Metropolis
 • Doranew
 • Akis1234
 • KTEL
 • Ed
 • Meltemikerasias
 • Ouraniotokso
 • Bilitousasa
 • Bouzourassite
Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2015 23:37

Τα ζώδια της εβδομάδας από τον αστρολόγο του Ιnfonews24.gr Δημήτρη Τσάρο 27/9 - 3/10/2015

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

tsaros.jpg

Δημήτρης Τσάρος - Αστρολόγος 

Τηλ: 6979 187 480 

 

ΚΡΙΟΣ

  Αποφύγετε να συγκρουστήτε με ανθρώπους που επηρεάζουν συνεργάτες, προϊσταμένους σας διότι μπορούν να επιφέρουν δυσάρεστες συνέπειες.  Διαχειριστείτε τον θυμό σας, μη λέτε πολλά και μην μπαίνετε μπροστάρηδες για θέματα που δεν σας αφορούν. Στα αισθηματικά, η γοητεία και η θερμή συμπεριφορά σας εύκολα μπορούν να ανοίξουν δρόμο για τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Κρύψτε τα ελαττώματά σας, όπως η ζήλια, η επιδειξιομανία και πάψτε να κάνετε υποδείξεις. Αποκτήστε καινούργια ενδιαφέροντα.

ΤΑΥΡΟΣ

  Κάντε καλύτερο σχεδιασμό, τακτοποιήστε εκκρεμότητες και αν κάποιες καθυστερήσεις συνεχίζονται, ρίξτε όλο το βάρος σας εκεί για να τις κλείσετε. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στην δουλεία σας και με κατάλληλους χειρισμούς  θα δώσετε ώθηση, ώστε με αυτόν τον τρόπο τα οικονομικά σας θα αυξηθούν. Στα προσωπικά σας ο έρωτας παίζει τον σπουδαιότερο ρόλο στην ζωή σας, αλλά οι αναστολές σας δεν σας επιτρέπουν να ξεπεράσετε τους όποιους ενδοιασμούς και να φτάσετε στον στόχο σας. οπλιστείτε με θάρρος και αποφασιστικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

  Βρείτε την χρυσή τομή και μην βιαστείτε να κρίνετε άλλους για λάθη που εσείς έχετε κάνει. Τις ισορροπίες που έχετε δεν θα είναι για πάντα. Φανείτε ευσυνείδητα και δημιουργήστε γύρο από σας ένα πλαίσιο σοβαρότητος χωρίς να αλλάζετε γνώμη κάθε τρεις και πέντε. Τα οικονομικά σας θα είναι ανεβασμένα αυτήν την εβδομάδα. Στα προσωπικά σας είστε πολυδιάστατοι και λίγο άπιστοι. Πάντως η ερωτική σας ζωή θα είναι πλούσια και η σεξουαλικότητά σας έντονη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  Υλοποιήστε τα σχέδιά σας νιώσετε πιο αισιόδοξοι, απαλλαγείτε από κάποιες ανόητες εμμονές και εξαρτήσεις και κάντε αλλαγές, πολλές αλλαγές. Κάποια οικογενειακά, προσωπικά προβλήματα δεν θα λυθούν με το καλημέρα αλλά εσείς να είστε επίμονοι και η λύση θα βρεθεί. Στα ερωτικά θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες και θα σκλαβώστε την καρδιά κάποιου ανθρώπου με την ρομαντική διάθεση στην πολύμορφη έκφραση της αγάπη σας και την πλούσια φαντασία που διαθέτετε.

 ΛΕΩΝ

  Μην κάνετε κατάχρηση των δυνάμεών  σας διότι θα χρειαστείτε πιο πολύ ενέργεια και πρέπει να αντέξετε στα δύσκολα αυτής της εβδομάδας. Μην επιστρέφετε να παίξουν με τα νεύρα σας, την καλοσύνη σας και το φιλότιμο σας. Μια προσφορά που θα σας γίνει παρατηρήστε, εκτιμήστε, ψυχολογείστε σωστά την γνησιότητα εκείνου που διατείνει ότι σας εκτιμά και θέλει να σας βοηθήσει. Στα ερωτικά κάντε τον κόπο να ανακαλύψτε τον εαυτό σας και αφεθείτε στο πεπρωμένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  Κούραση, ανταγωνιστικότητα και ρουτίνα δεν θα σας λείψουν αλλά θα σας οδηγήσουν σε νέες και καλύτερες προοπτικές. Θα στεναχωρηθείτε  από κάποιον συνεργάτη σας και η ρήξη θα είναι οριστική. Θα έχετε ευκαιρίες και θα βάλετε τα θεμέλια σε βασικούς τομείς, όπως  της εργασίας και τις διάφορες σχέσεις σας. Στον ερωτικό τομέα σας συγκινεί το κυνήγι του έρωτα αλλά δεν συνηθίζετε να λέτε πολλά. Βγείτε από τον εαυτό σας και αφήστε κάποιον  να σας κατακτήσει.

ΖΥΓΟΣ

  Μην παίρνετε αποφάσεις εν θερμό γιατί θα πληρώσετε ακριβά τον θυμό σας. Κάποια θέματα οικονομικά θα σας απασχολήσουν και θα βρεθείτε σε αδιέξοδο. Μια οικογενειακή διαφορά με συγγενείς σας θα γίνει αιτία γι να ξεσπάσουν πρόσωπα και πράγματα. Τα προσωπικά σας δεν πρέπει να τα αμελήτε. Θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε  επιλογές, πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες, αλλά ίσως να χρειαστούν και ορισμένες  υποχωρήσεις

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  Η εποχή είναι δύσκολη, τα πράγματα ρευστά αλλά εσείς έχετε την δυνατότητα να δημιουργείτε ευκαιρίες. Να είστε ψύχραιμοι, σίγουροι, αποφασιστικοί, προσεκτικοί και χωρίς το αίσθημα της ηττοπάθειας, θα είστε περήφανοι για το αποτέλεσμα των προσπαθειών σας. Στα ερωτικά μια αλλαγή θα σας ανανεώσει  ή ένα ταξίδι με τον σύντριφό σας θα σπάσει την ρουτίνα και την σιωπή. Κάντε περισσότερα πράγματα για τον άνθρωπό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

  Η επικείμενη σεληνιακή έκλειψη θα κάνει τα νεύρα σας τσατάλια. Δεν θα λείψει η αβεβαιότητα, η ανησυχία και οι διάφορες πιέσεις. Μια απόφαση που θα πάρετε αυτήν την βδομάδα, έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να την είχατε πάρει. Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά θα συμπαρασύρουν και τα προσωπικά σας, και θα περάσετε κάποιες δυσκολίες. Στην ερωτική σας ζωή καλό θα είναι να καθαρίσετε μια και καλή απ' την τωρινή σας σχέση. Αφήστε ένα διάστημα και μετά μπείτε πάλι στο ερωτικό παιχνίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

  Θα έχετε μια εβδομάδα δύσκολη. Θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα στον χώρο της εργασίας αλλά και στα οικονομικά σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία για μια αλλαγή όπου θα είναι πολύ καλύτερα με προοπτικές και μέλλον στο καινούργιο αυτό εγχείρημα. Μην αρνηθείτε και μην κλωτσήσετε αυτήν την ευκαιρία. Στα αισθηματικά ανοίγονται νέες προοπτικές. Κάντε υπομονή και κάτι αρχίζει να αχνοφαίνονται  στον ορίζοντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  Έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας, έχετε επικεντρωθεί σε έναν στόχο που το αποτέλεσμα θα είναι η αστοχία. Βγείτε απ' το τέλμα, δείτε πάλι μπροστά και μακριά και η επιτυχία σε όλες τις προσπάθειες σας επιστρέφει. Είστε προικισμένοι με ικανότητες, αγαπάτε την ανεξαρτησία, με προοδευτικές τάσεις και ιδέες, σας αρέσουν τα δύσκολα, για αυτό βάλτε πάλι μπροστά τον εαυτό σας για να είστε ένας και μοναδικός. Στον ερωτικό τομέα έχετε γίνει ευάλωτος.

ΙΧΘΥΕΣ

  Δώστε την προσοχή σας σε πράγματα που μέχρι τώρα σας άφηναν αδιάφορους και νομίζατε ότι δεν σας αφορούν. Ένα πρόβλημα στα επαγγελματικά αν δεν δώσετε περισσότερη προσοχή ίσως σας δημιουργήσει μεγαλύτερη ζημία. Στα ερωτικά τίποτα μην θεωρείτε δεδομένο και τίποτα σίγουρο. Και για τους ελεύθερους μια σχέση που θα κάνετε, σαν αρχή θα ξεκινήσει χαλαρή αλλά στην πορεία θα εξελιχθεί.

 

 

 • SPOT3
 • Facebookinfo400300

Τελευταία video

fina_0016.jpg