• SPOT INFO
 • Infonewspromo
 • Loytradh
 • Metropolis
 • Doranew
 • Akis1234
 • KTEL
 • Ed
 • Meltemikerasias
 • Ouraniotokso
 • Bilitousasa
 • Bouzourassite
Δευτέρα, 05 Οκτώβριος 2015 17:16

Τα ζώδια της εβδομάδας από τον αστρολόγο του Ιnfonews24.gr Δημήτρη Τσάρο 4-11/10/2015

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

tsaros.jpg

Δημήτρης Τσάρος - Αστρολόγος 

Τηλ: 6979 187 480 

 

ΚΡΙΟΣ

  Ένα πρόσωπο που είναι ερωτευμένο μαζί σας αναζητεί τρόπους να έρθει κοντά σας. Από σας εξαρτάτε η εξέλιξη της σχέσης. Υπάρχει έλξη, ταιριάζετε και ίσως καταλήξετε σε γάμο. Πληγές  και φόβοι απ΄ το παρελθόν σας  εμποδίζουν να χαλαρώστε αλλά μην απογοητεύεστε και  ξεχάστε το. Τα οικονομικά σας περνούν σε άλλη διάσταση με περισσότερες υποχρεώσεις αλλά και αποδοχές όπου τα κέρδη θα είναι πιο πολλά απ΄ τις ζημίες.

ΤΑΥΡΟΣ

  Μην παραδοθείτε ολοκληρωτικά στον έρωτα, μην βιάζεστε να καταλήξετε σε συμπεράσματα, σε άσκοπες συζητήσεις και προθυμία για συμβιβασμό. Βγείτε από την στασιμότητα, ζητήστε περισσότερα, δείξτε ανεκτικότητα αλλά με διπλωματία. Καταπολεμήστε τις ανασφάλειες και μην παραδίνεστε σε κρίσεις άγχους. Ζήστε την κάθε καλή στιγμή, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες αλλά μην παρασύρεστε. Τα επαγγελματικά  και τα οικονομικά σας  είναι σταθερά. Θα δεχθείτε μια δελεαστική πρόταση, δείτε την σοβαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

  Κάντε ένα διάλειμμα απ΄ την καθημερινή σας ρουτίνα. Αποστασιοποιηθεί τε  από τις καταστάσεις της καθημερινότητας, ανανεωθείτε ψυχικά και δείτε με αισιοδοξία ακόμα και τις δυσκολίες σας. Αυτή η βδομάδα θα είναι καθοριστική για τα οικονομικά σας. Θα κλείσετε εκκρεμότητες και θα απαλλαγείτε από  ένα βάρος. Τα επαγγελματικά αρχίζουν να βελτιώνονται, μην ζητάτε λύσεις σε τυχερά παιχνίδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  Η προσωπικότητα σας μαγνητίζει τους άλλους αλλά η κατάχρησή της φέρνει αντίθετα αποτελέσματα είστε σε δημιουργική φάση και μια συμφωνία που θα κάνετε θα σας  ωφελείσαι  οικονομικά, αποστομώνοντας τους ανταγωνιστές σας. Στρέψετε περισσότερο το ενδιαφέρον σας σε πνευματικές αναζητήσεις και απομονώστε μυστικές διαδρομές και θα βρείτε τον πραγματικό εαυτό σας. 

ΛΕΩΝ

  Οι εκρήξεις μπορεί πραγματικά να βάλουν σε κίνδυνο την σχέση σας, γι΄ αυτό χρειάζεται προσπάθεια να τις ελέγξετε. Θα έχετε μια βδομάδα έντονη χωρίς συναισθηματικές εξαρτήσεις και θα  βρεθείτε με ανθρώπους  ιδιαίτερης κοινωνικής ή οικονομικής επιρροής. Η αλάνθαστη σιγουριά κινήσεων θα είναι ο καλύτερος τρόπος να κλέψετε τις εντυπώσεις και να κλείσετε συμφωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  Φερθείτε δυναμικά, μην εγκαταλείπετε τον αγώνα. Κάντε αισθητή την παρουσία σας,   μην πέστε στην παγίδα και υποστηρίξτε τις θέσεις σας απέναντι στους ανταγωνιστές σας. Μην οπισθοχωρήστε στα καυστικά σχόλια και αποδείξτε ότι υπερισχύετε σε όλα τα επίπεδα. Η επιμονή και η σταθερότητα σας είναι τα μεγαλύτερα όπλα που διαθέτετε, αξιοποιήστε τα.

ΖΥΓΟΣ

  Ψάχνετε για απαντήσεις τι πήγε στραβά ή ποιος  έφταιξε, και ακυρώθηκε μια συμφωνία που την είχατε σίγουρη. Αυτή η εβδομάδα θα είναι των αποκαλύψεων και θα βγουν στο φως πρόσωπα υπεράνω υποψίας που σας έσκαψαν τον λάκκο. Τα οικονομικά σας μετά από την ύφεση αρχίζουν πάλι να αβγατίζουν. Στα ερωτικά προσέξτε τις λεπτομέρειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  Κρατήστε σθεναρή αντίσταση απέναντι στους επικριτές σας, αντιμετωπίστε με ψυχραιμία αυτά τα φαινόμενα και ανταποδώστε με το ίδιο νόμισμα. επιστρατεύστε την ευρηματικότητα σας και απομακρύνετε όλους αυτούς. Στα οικονομικά κάνατε κάποια λάθη αλλά υπάρχει χρόνος να τα διορθώσετε. Στον έρωτα ελέγχετε πλήρως την κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

  Μην διστάσετε να αντιμετωπίσετε ανοιχτά χρησιμοποιώντας διπλωματική τακτική σε έναν αντίζηλο που θέλει να σας βλάψει. Βασιστείτε στην πειθώ σας και με κατάλληλα επιχειρήματα αλλά και υπομονή θα καταφέρετε να του σπάσετε το ηθικό. Στον επαγγελματικό τομέα είναι λίγο ρευστά  αλλά μην βιαστείτε να δώστε απαντήσεις. Ο χρόνος μετράει υπέρ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

  Ξεχάστε για λίγο την ευγένεια, κάντε ανοιχτή επίθεση, δείξτε αδιαφορία, πετάξτε λάσπη και αφήστε για λίγο τις πολιτισμένες συζητήσεις. Εφαρμόστε μια άλλη τακτική ώστε να δουν και το άλλο σας πρόσωπο. Σας περιμένει μια δύσκολη εβδομάδα όπου θα βάλλεστε από παντού. Στα ερωτικά μια νέα γνωριμία θα σας ανανεώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  Εφαρμόστε μια άλλη τακτική, δείξτε ότι υποχωρείτε γι να νικήσετε εύκολα. Θα χρειαστεί να αποδείξετε  την νοητική σας ανωτερότητα αλλά μην το παρατραβήξετε. Θα νικήσετε διατηρώντας την ψυχραιμία σας. Ρίξτε όλο το βάρος στα επαγγελματικά για να  έχετε καλύτερα οικονομικά οφέλη. Στα ερωτικά το παλιό τελειώνει  και αρχίζει κάτι νέο. 

ΙΧΘΥΕΣ

  Επιστρατεύσετε μεγάλα αποθέματα αντοχής, κρατείστε αποστάσεις και φυλαχτείτε από ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Αποφύγετε τις παρασκηνιακές κινήσεις και επιδείξετε το πιο δυνατό κομμάτι του εαυτού σας, την διπλωματία. Κάποια χρήματα που θα λάβετε θα βελτιώσουν εκτός των άλλων και την ψυχολογία σας. Κάποιες αποκαλύψεις στα ερωτικά θα σας στεναχωρήσουν.

 • SPOT3
 • Facebookinfo400300

Τελευταία video

fina_0016.jpg