• SPOT INFO
 • Infonewspromo
 • Loytradh
 • Metropolis
 • Doranew
 • Akis1234
 • KTEL
 • Ed
 • Meltemikerasias
 • Ouraniotokso
 • Bilitousasa
 • Bouzourassite
Κυριακή, 11 Οκτώβριος 2015 23:17

Τα ζώδια της εβδομάδας από τον αστρολόγο του Ιnfonews24.gr Δημήτρη Τσάρο 11-17/10/2015

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

tsaros.jpg

Δημήτρης Τσάρος - Αστρολόγος 

Τηλ: 6979 187 480 

 

ΚΡΙΟΣ

  Τέλος οι καθυστερήσεις στα προσωπικά σας. Αλλαγές στις κοινωνικές σας σχέσεις. Δεν θα λείψουν όμως κάποιες αντιξοότητες που θα τις αντιμετωπίσετε εύκολα. Κάποιες εκρήξεις θα βάλουν  σε κίνδυνο την σχέση σας  αλλά  μόνο με ψυχραιμία θα τις  ξεπεράσετε. Στον τομέα της εργασίας θα πάνε όλα καλά στο καινούργιο που ξεκινήσατε. Με νεύρο, ζωντάνια, ενέργεια και προσπάθεια το αποτέλεσμα θα είναι ιδανικό.

ΤΑΥΡΟΣ

  Κάποιες συμπτώσεις, κάποια απρόοπτα θα συμβάλουν στην βελτίωση της εργασία σας, θα συμβάλουν στον παράγοντα τύχη για να είναι πιο δημιουργικές οι δραστηριότητές  σας. Κάποια οικονομικά κενά θα συμπληρωθούν από χρήματα που τα περιμένατε καιρό. Ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία σας βοηθά να είστε σύντομοι και περιεκτικοί. Η Αφροδίτη και ο Άρης στην παρθένο δίνει ώθηση στα ερωτικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

  Ευκαιρία να κλείσετε εκκρεμότητες, να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας τώρα με την νέα σελήνη  και την επιστροφή του Ερμή ορθόδρομο στον ζυγό. Ένα πρόβλημα οικογενειακό, κάποιες πιέσεις και απαιτήσεις θα σας χαλάσουν την διάθεση. Τα αισθηματικά σας αρχίζουν να ξεμπλέκονται αλλά έχετε δρόμο μπροστά σας. Να είστε πιο ειλικρινείς και γαλαντόμοι στα αισθήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  Αξιοποιήστε το επικοινωνιακό σας χάρισμα για να κερδίστε πιο πολλούς συνεργάτες, αφού ο Άρης και η Αφροδίτη στην παρθένο σας βοηθούν να επιταχύνετε και να εξασφαλίσετε καλύτερη διαβίωση από εδώ και πέρα. Η βελτίωση στα οικονομικά και το καλό κλίμα συνομολογούν για την καλή ψυχολογία  αλλά και  την θετική ενέργειά σας.

ΛΕΩΝ

 Αργά αλλά σταθερά επιταχύνονται οι εξελίξεις για θέματα οικονομικά και ίσως και επαγγελματικά, θα βρεθούν λύσεις και κάποια σχέδια θα υλοποιηθούν. Ο Άρης και η Αφροδίτη στην παρθένο  είναι  η αφετηρία να κλείσετε κάποια θέματα, να πάρετε οριστικές αποφάσεις και να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας χωρίς αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  Εξελίξεις στα αισθηματικά, στα οικογενειακά και λίγες αλλαγές στα οικονομικά. Δεν θα λείψουν δυσκολίες, αντιξοότητες καθώς ο Δίας λειτουργεί βασανιστικά σε υποθέσεις οικογενειακές  αλλά και θέματα συνεργασιών. Ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Δίας στο ζώδιό σας θα σας φέρει για λίγο τα πάνω κάτω με αποκαλύψεις και κρυφές αλήθειες.

ΖΥΓΟΣ

  Κάποια γεγονότα θα σας επηρεάσουν  για να πάρετε τις σωστές  αποφάσεις, να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις και στα οικονομικά να πάρετε βαθιές ανάσες. Αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας και μην αποφεύγετε τα καλέσματα και τις δημόσιες εμφανίσεις. Στα ερωτικά δεν θα λείψουν  εντάσεις, αποφεύγετε τις ακρότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  Η λύση κάποιων προβλημάτων, η βελτίωση τις προσωπική σας ζωής, η σταθεροποίηση στην επαγγελματική σας ενασχόληση είναι το πρώτο βήμα για να κάνετε μια νέα αρχή. Κρατήστε την ψυχραιμία σας  για κάτι που θα μάθετε, μην δείξτε θυμό, μην υποχωρείτε και να θυμάστε, η εκδίκηση είναι κρύο πιάτο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

  Ο  Άρης, ο Δίας και η Αφροδίτη είναι στο πλευρό σας να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας με επιτυχία ιδίως στα εργασιακά και στα οικονομικά. Έχετε  ξεκινήσει την εβδομάδα με αισιοδοξία και θετική ενέργεια. Κάποια εμπόδια θα σας βάλουν σε άλλη διαδικασία ώστε να βρείτε καλύτερη λύση. Στα ερωτικά θα είστε κυρίαρχοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

  Ελέγξτε τον παρορμητισμό σας και αποφύγετε λόγια που θα πικράνουν και θα προκαλέσουν. Βάλτε νέους στόχους, προωθήστε τα επαγγελματικά σας  και αφήστε  όλα να πάρουν τον δρόμο τους έτσι απλά. Στα ερωτικά  μια εφήμερη σχέση, ένα φλερτ και μια παρεξήγηση θα σας αφυπνίσει ώστε να αποφύγετε τα χειρότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  Ακολουθήστε τα γεγονότα, μην απομονώνεστε, μην βιάζεστε, ακολουθήστε τις εξελίξεις, προσαρμοστείτε, μην γίνεστε καταπιεστικοί και μην υποχρεώνετε τους άλλους να δεχθούν τις ιδέες σας. Τα επαγγελματικά σας μπαίνουν σε άλλη φάση. Προσέξτε ιδιαίτερα κάποιους συνεργάτες σας  και ακολουθήστε  πιστά τις συμφωνίες που θα συνάψετε.

ΙΧΘΥΕΙΣ

  Μπορεί η νέα σελήνη του Οκτώβρη αλλά και η σύνοδος Αφροδίτη , Άρη και Δία στην παρθένο να σας εξασφαλίσει τρόπο τινά μια σιγουριά όμως εσείς πρέπει να μην ησυχάζεται και να πολεμήστε ώσπου να πετύχετε τους στόχους σας. Τα ερωτικά σας θα είναι ενδιαφέροντα με νέες γνωριμίες όπου θα έχετε την πολυτέλεια να επιλέγετε.

 • SPOT3
 • Facebookinfo400300

Τελευταία video

fina_0016.jpg