• SPOT INFO
 • Infonewspromo
 • Loytradh
 • Metropolis
 • Doranew
 • Akis1234
 • KTEL
 • Ed
 • Meltemikerasias
 • Ouraniotokso
 • Bilitousasa
 • Bouzourassite
Κυριακή, 18 Οκτώβριος 2015 17:21

Τα ζώδια της εβδομάδας από τον αστρολόγο του Ιnfonews24.gr Δημήτρη Τσάρο 18-25/10/2015

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

tsaros.jpg

Δημήτρης Τσάρος - Αστρολόγος 

Τηλ: 6979 187 480 

 

ΚΡΙΟΣ

  Σημαντική εβδομάδα με εξελίξεις που θα καθορίσουν την πορεία των επαγγελματικών σας στόχων. Αποφασιστικά θα κάνετε βήματα προόδου και θα εντυπωσιάσετε πολλούς. Η διάθεσή σας θα είναι καλή. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν. Διατηρήστε την ερωτική σας ζωή σε ένα διακριτικό πλαίσιο μακριά από αδιάκριτα και κακόβουλα μάτια.

ΤΑΥΡΟΣ

  Με βοηθό τον παράγοντα της τύχης και κάποιες απρόσμενες εξελίξεις θα σας δοθεί η ευκαιρία να πετύχετε στους στόχους σας. Δεν θα λείψουν όμως κάποιες μικρές δυσκολίες, τις οποίες θα καταφέρετε να ξεπεράσετε. Υποστηρίξτε δυναμικά και με σθένος τις απόψεις σας.  Στον ερωτικό τομέα  αλλάξτε χαρακτήρα, μην γυρίσετε στο παρελθόν και ελέγξτε  την ζήλια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

  Οι προηγούμενες προσπάθειες θα αποδώσουν καρπούς και θα βρεθείτε ξαφνικά στο επίκεντρο των συζητήσεων  όπου θα ακουστούν και πικρόχολες  κριτικές. Κάποιος φίλος θα σας πληγώσει με ανάρμοστη συμπεριφορά. Δώστε τόπο στην οργή αλλά όχι και συγχωροχάρτι. Στον έρωτα φαίνεται ότι είστε τυχεροί αλλά προσοχή μην ξεφύγετε  από το μέτρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  Βάλτε μια τάξη στις σκέψεις σας και εξελίξτε κάποιες ιδέες σας. Ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας, διοχετεύστε  την  ενέργειά  σας  στην  κατάκτηση  ενός   στόχου  όχι  ερωτικού  αλλά επιχειρηματικού. Οι εναλλαγές στην διάθεσή σας θα είναι αρκετές αυτήν την εβδομάδα. Προσέξτε την τακτική σας στα ερωτικά και αποφύγετε τα δράματα.

ΛΕΩΝ

  Η επιβλητική εικόνα που βγάζετε προς τα έξω δεν είναι και ότι καλύτερο. Κάντε μια στροφή στην ζωή σας και ξεκινήστε για πρώτη φορά  από την αντίθετη πλευρά για να δείτε  και την σκοτεινή  πλευρά της σελήνης. Αρκεστείτε σε υποσχέσεις και μην επιζητείτε  πάντα έμπρακτες αποδείξεις. Πρέπει να είστε πιο πρακτικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  Βάλτε τα δυνατά σας για να κερδίσετε την μάχη των εντυπώσεων με τους ανταγωνιστές σας και η προσπάθεια θα αποδώσει καρπούς. Αυτή την εβδομάδα δεν θα λείψουν  εμπόδια, αναποδιές και σκληρά λόγια. Προσέξτε να μην γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης  από δήθεν δικούς σας ανθρώπους. Τα ερωτικά  σας είναι ρευστά. Τέλος θα έχετε μια ερωτική αναμέτρηση.

ΖΥΓΟΣ

  Κάποιος θα δοκιμάσει τα νεύρα και τις αντοχές σας. Μην του δώσετε την ικανοποίηση ότι ταραχτήκατε. Έχετε κάνει μαντάρα την ζωή σας, φροντίστε να βάλετε μια τάξη για το καλό σας. Μην βάζετε την υπογραφή σας αν δεν είστε καλά ενημερωμένοι. Επανεξετάστε την ερωτική σας ζωή για να αποφύγετε κάποιες συνέπειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  Επωφεληθείτε από τις ικανότητές σας, τις γνώσεις σας, την πείρα σας, τις εμπειρίες και χρησιμοποιήστε τα όλα αυτά όταν πρέπει. Η υποκριτική είναι ένα είδος επικοινωνίας. Μην πάτε κόντρα στον διάλογο. Είστε πνευματώδεις, μην εκνευρίζεστε, μην εξοργίζεστε μαστιγώστε τους με τα λόγια. Στα ερωτικά ξεπεράστε τα όρια όχι άλλη ανεκτικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

  Επιλέξτε προσεκτικά κάποια θέματα διότι αυτήν την εβδομάδα θα περάσετε κάποια τεστ γνώσεων αλλά και αντοχών. Χειριστήτε με αποφασιστικότητα, μαεστρία και πονηριά  μια πρόταση πέρα από τα συνηθισμένα, θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας. Εξετάστε με προσοχή πριν απαντήστε αρνητικά. Αποφύγετε μια ερωτική απιστία, μείνετε μακριά γιατί μπορεί να εκτεθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

  Αυτή η εβδομάδα θα σας βρει σε μια συνεχόμενη ψυχική αναστάτωση. Θα σας απασχολήσουν θέματα πρακτικά που τα είχατε στο χρονοντούλαπο. Προσοχή στο παρασκήνιο και σε ανθρώπους που μπορεί να επηρεάσουν  την σχέση σας, την ζωή σας, το μέλλον σας. Θα σας εντυπωσιάσουν, θα σας βάλουν σε διλήμματα, μην μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  Αυτήν την εβδομάδα θα προβληματιστείτε για θέματα που δεν σας αφορούν άμεσα. Κάποιες καταστάσεις θα είναι αιτία  να γίνετε σκληροί, να πάρετε αποφάσεις και θα κλονισθεί η εμπιστοσύνη σας σε ανθρώπους που εμπιστευόσασταν. Τα οικονομικά σας θα σταθεροποιηθούν και θα πάρετε κάποιες ανάσες. Στα ερωτικά σκεφτείτε τα λάθη σας και διορθώστετα.

ΙΧΘΥΕΣ

  Με κάποιες εντάσεις, εκρήξεις και αρκετό εκνευρισμό έχει αρχίσει η εβδομάδα. Κάποιες αποφάσεις που πρέπει να πάρετε θα  είναι καθοριστικές για την πορεία σας. Μην αναβάλετε μια συνάντηση, κυνηγήστε το όνειρο. Θα δεχθείτε κριτικές από συνεργάτες σας αλλά μην το βάλετε κάτω. Στον ερωτικό τομέα θα βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα.

 • SPOT3
 • Facebookinfo400300

Τελευταία video

fina_0016.jpg