• SPOT INFO
 • Infonewspromo
 • Loytradh
 • Metropolis
 • Doranew
 • Akis1234
 • KTEL
 • Ed
 • Meltemikerasias
 • Ouraniotokso
 • Bilitousasa
 • Bouzourassite
Τετάρτη, 04 Νοέμβριος 2015 00:23

Τα ζώδια της εβδομάδας από τον αστρολόγο του Ιnfonews24.gr Δημήτρη Τσάρο 02-08/11/2015

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

tsaros.jpg

Δημήτρης Τσάρος - Αστρολόγος 

Τηλ: 6979 187 480 

 

Κριός

ο Άρης και η Αφροδίτη κοντοζυγώνοντας την παρθένο σας προσφέρουν ένα αίσθημα ανεμελιάς και ρομαντικής διάθεσης . Φροντίστε να μην αμελήσετε τις υποχρεώσεις σας και να μην φανείτε μακριά από τους ανθρώπους που σας στήριξαν τώρα που αυτοί αντιμετωπίζουν δυσκολίες . Στα επαγγελματικά θα βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να κάνετε ορισμένους συμβιβασμούς .

Ταύρος

η τύχη αποφασίζει να σας δείξει το χαμόγελο της και ταυτόχρονα καινούριες καταστάσεις στις οποίες θα βρεθείτε θα σας ανεβάσουν την διάθεση . Προσπαθήστε να φανείτε συγκρατημένοι στα οικονομικά σας και να διατηρήσετε ένα μετρό . Στα αισθηματικά φαίνεται ότι οι ανάγκες σας γίνονται σεβαστές από τον σύντροφο σας με τον όποιον είναι ευνοϊκές μέρες γιανά περάσετε χρόνο μαζί.

Δίδυμοι

ο προηγούμενος μηνάς σας ταλαιπωρείσαι ιδιαίτερα και σας γέμισε κούραση , άγχος και σε πολλές περιπτώσεις πόνο . Είναι η ώρα να σηκώσετε ψηλά το κεφάλι σας και να προχωρήσετε . Οι οικονομικές δυσκολίες δεν θα πρέπει να σας πτοούν καθώς και επίσης θα πρέπει να δώσετε λιγότερο βάρος στις ανάγκες των αγαπημένων σας πρόσωπων και περισσότερο στις δίκες σας .

Καρκίνος

η απόφαση σας να βλέπετε την κατάσταση δύσκολη και στενάχωρη , την έκανε δύσκολη και στενάχωρη . Άνθρωποι που αγαπάτε άρχισαν να απομακρύνονται από κοντά σας , ενώ άνθρωποι που εμπιστεύεστε αρχίζουν και περνούν από σας πιο πολλά από όσα θέλετε να τους δώσετε . Στα οικονομικά καλό είναι να ξανασκεφτείτε τυχόντα έξοδα ή ταξίδια .

Λέων

πρέπει να αρχίσετε να μιλάτε στους ανθρώπους που είναι κοντά σας και να αρχίσετε να δέχεστε την βοήθεια τους . Έπεισες είναι η ώρα που θα δώσετε άλλο νόημα στο “προσέχω τον εαυτό μου” αντικαθιστώντας τις τάσεις εγωισμού και καθήκοντος με την φροντίδα προς την υγεία , την οικογένεια και τους φίλους σας .

Παρθένος

ο Άρης και η Αφροδίτη σας έχουν πάρει τα μυαλά . Νιώθετε ότι οι καταστάσεις είναι τελείως πρωτόγνωρες και αρνείστε να τις διαχειριστείτε . Εκμεταλλευτείτε την τύχη τώρα που είναι ακόμα με το μέρος σας . Άνθρωποι που σας αγάπανθε θα έρθουν από μακριά γιανά σας προσφέρουν την βοήθεια τους , μην τους κλείσετε την πόρτα , μην αρνηθείτε να τους προσφέρετε όσα έχουν ανάγκη .

Ζυγός

σας πιάνουν οι κρίσεις ότι είστε οι εκλεχτεί γιανά βάλετε τα πράγματα σε τάξη . Οι δρόμοι που τραβάτε δυσκολεύουν πολύ τους άλλους γύρω σας ωστόσο δεν χάνουν ακόμα την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο σας . Κοιτάξτε να είστε πιο μετρημένοι και να περιορίσετε την ανάγκη σας να επηρεάσετε καταστάσεις που αντικειμενικά δεν σας αφορούν άσχετα με το ότι αυτό νομίζετε .

Σκόρπιος

Έχούνε πέσει πολλά οικονομικά βάρη πάνω σας και ετοιμάζονται να προστεθούν ακόμα περισσότερο . Μην χάνετε την ελπίδα και το κουράγιο σας . Η οικογένεια σας μπορεί να αποκλίνουν 180 μοίρες από τα θέλω και τις απόψεις σας για το πως πρέπει να είναι ωστόσο σας αγαπούν πραγματικά και δεν πρέπει να το ξεχνάτε ότι πάνω τους μπορείτε να στηρίχτηκε .

Τοξότης

το τραγούδι “αλλά θέλω και αλλά κάνω...” είναι κομμένο και ραμμένο για την παρούσα φάση σας . Ακούτε επί τέλους τις φωνές που σας τονίζουν την αντικειμενική πραγματικότητα ότι πρέπει να αλλάξετε , ωστόσο σας σπρώχνουν σε τελείως λάθος κατευθύνσεις . Στα οικονομικά εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται αυτό το διάστημα και σταματήστε να σκάφτεστε διαρκώς πως θα λουφάρετε .

Αιγόκερως

η ζωή σας κυλαει ομαλά και σε φυσιολογικούς ρυθμούς . Τα προβλήματα σας πέρανε γρήγορα . Οι κακές αναμνήσεις , όσο και αν σας τσαντίζουν ή σας μελαγχολούν παραμένουν άπλες αναμνήσεις . Οι ελεύθεροι θα έχουν την τύχη μιας καινούριας γνωριμίας που ίσως εξελίχθη στο άλλο σας μισό , ενώ όσοι δεν είναι μονοί τους θα έχουν την χαρά για καινούριες εμπειρίες και πειραματισμούς με τον σύντροφο τους .

Υδροχόος

περάσατε έναν πολύ οδυνηροί μηνά , όπου η επικοινωνία σας με τον κόσμο , φάνηκε ότι τέλειωσε . Τώρα με την προσέγγιση Άρη και Αφροδίτης στην παρθένο , φαίνεται ότι παίρνετε τα πάνω σας , ότι ξεκινάτε να διαχειρίζεστε καλυτέρα τις καταστάσεις και να αντέχετε να ξαναπροσπαθείτε άλματα που είχατε εγκαταλείψει στο παρελθόν . Μην εμπιστεύεστε την οικογένεια σας στα οικονομικά , καθότι είστε από τους λίγους του ζωδιακού που μπορεί να κρατήσει ένα σωστό μετρό .

Ιχθύες

η δουλεία σας κυλάει φυσιολογικά , όλα είναι όμορφα και πάλι γκρινιάζετε . Δεν θέλετε περισσότερα αλλά κάτι δεν σας κάθετε καλά . Κοιτάξτε να χαλαρώσετε και όλα θα εξελιχτούν πολύ καλυτέρα από ότι πιστεύετε . Η ζωή σας είναι στα χεριά σας και πρέπει μόνο να το δείτε για νά πατέ μπροστά .

 • SPOT3
 • Facebookinfo400300

Τελευταία video

fina_0016.jpg