• SPOT INFO
 • Infonewspromo
 • Loytradh
 • Metropolis
 • Doranew
 • Akis1234
 • KTEL
 • Ed
 • Meltemikerasias
 • Ouraniotokso
 • Bilitousasa
 • Bouzourassite
Δευτέρα, 09 Νοέμβριος 2015 21:16

Τα ζώδια της εβδομάδας από τον αστρολόγο του Ιnfonews24.gr Δημήτρη Τσάρο 09-15/11/2015

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

tsaros.jpg

Δημήτρης Τσάρος - Αστρολόγος 

Τηλ: 6979 187 480 

 

ΚΡΙΟΣ

  Η νέα σελήνη θα σας δώσει ακόμη μια ευκαιρία να κλείσετε εκκρεμότητες και να βάλετε τα θεμέλια στην καινούργια δραστηριότητα που θα αρχίσετε. αξιοποιήστε τις δυνάμεις σας, με πρωτοβουλίες για να βγείτε από τα αδιέξοδα. Στον ερωτικό τομέα να προσέξετε τις επιλογές σας χωρίς βιασύνες και ενθουσιασμό. Αποφύγετε τις συγκρίσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

  Μια μοναδική ευκαιρία που θα έχετε αυτήν την εβδομάδα αν την αξιοποιήστε σωστά θα βγείτε κερδισμένοι στα οικονομικά αλλά  θα ανέβει η ψυχολογία σας. Ο Ερμής στον σκορπιό θα σας ανοίξει τα μάτια να αξιολογήσετε πιο καθαρά κοντινού σας ανθρώπους που τους έχετε παρεξηγήσει. Στα ερωτικά αναζητήστε αυτό που θέλετε και μην ψάχνετε σε λάθος μέρη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

  Εβδομάδα πιέσεων και δυσκολιών, προβλήματα στην εργασία σας και γενικότερα θα είστε  σε  άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μετά την νέα σελήνη τα πράγματα θα αλλάξουν ως δια μαγείας. Θα πάρετε χρήματα που τα είχατε χαμένα και θα κλείσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες. Στα προσωπικά μην είστε τόσο καχύποπτοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  Με την νέα σελήνη θα ανακτήσετε τις χαμένες δυνάμεις σας. Θα μπορέσετε να δείτε πιο καθαρά και με νηφαλιότητα τις υποθέσεις σας και να δώσετε τις κατάλληλες λύσεις. Είστε σε μια φάση όπου η τύχη είναι όλο και περισσότερο με το μέρος σας. Τα ερωτικά σας είναι σε καλό δρόμο και μια νέα γνωριμία θα σας ευθυγραμμίσει.

ΛΕΩΝ

  Δεν είναι και η πιο εύκολη εβδομάδα, για αυτό ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας, αλλάξτε προτεραιότητες και μην ανακυκλώνετε τα ίδια με τα ίδια. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε εποικοδομητικά πράγματα, να βγάλετε χρήματα κάνοντας το χόμπι επάγγελμα. Ένα όνειρο ζωής αρχίζει σιγά- σιγά να πραγματοποιήστε. Λίγη υπομονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  Καλή εβδομάδα στα οικονομικά και γενικότερα στην ζωή σας. Η Αφροδίτη στον ζυγό έχει όλες τις λύσεις στις επαγγελματικές σας ασχολίες, στην διαχείριση των χρημάτων αλλά και στην καλή  σας ψυχολογία. Ο Άρης ακολουθώντας την Αφροδίτη σας βοηθά να είστε πιο πρακτικοί, ξεπερνώντας εμπόδια, ίντριγκες και αδιέξοδα.

ΖΥΓΟΣ

  Πρέπει να προσπαθήσετε κι άλλο να ξεπεράσετε ένα  πρόβλημα που δεν το περιμένατε από έναν φίλο. Είστε σε αναζήτηση καινούριων ανθρώπων που θα είναι δίπλα σας. Κόντρες, αντιδικίες και πικρά λόγια θα είναι το μενού αυτής της εβδομάδος. Πάντως οι αλλαγές αυτές ίσως σας αφυπνίσουν  να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να κατέθετε από το ροζ συννεφάκι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  Με την νέα σελήνη θα έχετε κάποιες ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, να κάνετε δημόσιες σχέσεις που είναι απαραίτητες, να πάρετε πρωτοβουλίες και να πάρετε ικανοποίηση για κάτι που μόνο εσείς ξέρετε. Στα ερωτικά δεν είστε και τόσο ικανοποιημένοι,για αυτό πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές ή με τον σύντροφό σας ή με κάτι καινούργιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

  Τα οικονομικά σας τα κάνατε εσείς οι ίδιοι μπάχαλο. Είναι στο χέρι σας να κάνετε τις απαραίτητες   αλλαγές και να τα βελτιώσετε. Μην τα βλέπετε τόσο τραγικά. Προνοήστε και διδαχθείτε από τα λάθη σας. Κάποιοι φίλοι είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν, μην τους αποπαίρνετε και δεχθείτε την βοήθειά τους. Στα ερωτικά έχετε μείνει πίσω, αλλάξτε εικόνα και γίνετε πιο προσιτοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

  Πιθανές αλλαγές στην ζωή σας, στα οικονομικά αλλά και στα αισθηματικά σας. Όλα αυτά υπό την επιρροή της νέας σελήνης. Τα επαγγελματικά σας περνούν σε άλλη διάσταση και η βοήθεια ενός φίλου είναι σημαντική. Στην αισθηματική σας ζωή θα  επέλθει η ισορροπία, θα υπάρξουν και αλλαγές  και κάποια αδιέξοδα θα ξεπεραστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας, πρώτον για να αποδείξετε αυτά που λέτε και υποστηρίζετε και κατά δεύτερον ότι έχετε τις ικανότητες να αντιπαλέψετε και να ανατρέψτε προκλήσεις στον τομέα εργάζεστε. Οι θυσίες και οι υποχωρήσεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα και μην τα βλέπετε σαν εξαναγκασμό. Στα ερωτικά πρέπει να είστε πιο τολμηροί.

ΙΧΘΥΕΣ

  Η νέα σελήνη θα φέρει στο προσκήνιο πράγματα, θύμισες,νοσταλγίες από το παρελθόν ιδιαίτερα για ένα πρόσωπο που άφησε ανεξίτηλα την σφραγίδα του στην καρδιά σας. Προχωρήστε μπροστά και μην γυρίσετε το κεφάλι σας κατά πίσω. Δώστε τα όλα στα επαγγελματικά, μην εκνευρίζεστε, κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην ξεχνάτε ότι είναι δύσκολες εποχές, είτε είστε εργοδότης ή υπάλληλος.

 

tsarossite.jpg

 • SPOT3
 • Facebookinfo400300

Τελευταία video

fina_0016.jpg