• SPOT INFO
 • Infonewspromo
 • Loytradh
 • Metropolis
 • Doranew
 • Akis1234
 • KTEL
 • Ed
 • Meltemikerasias
 • Ouraniotokso
 • Bilitousasa
 • Bouzourassite
Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2015 18:16

Τα ζώδια της εβδομάδας από τον αστρολόγο του Ιnfonews24.gr Δημήτρη Τσάρο 16-22/11/2015

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

tsaros.jpg

Δημήτρης Τσάρος - Αστρολόγος 

Τηλ: 6979 187 480 

 

 

ΚΡΙΟΣ

  Ο Άρης στον ζυγό θα φέρει νέες εξελίξεις στα ερωτικά σας με νέες γνωριμίες, προτάσεις  και υποσχέσεις για το μέλλον σας  όσων είστε δεσμευμένοι και για τους ελεύθερους του πρώτου δεκαημέρου θα επισημοποιήσετε τον δεσμό σας. Στα οικονομικά θα πάρετε κάποιες ανάσες αλλά πρέπει να είστε μετρημένοι. Στα εργασιακά κάποιες αλλαγές θα κουράσουν. Προσέξτε ιδιαίτερα τους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

  Βάλτε τάξη στην ζωή σας, κλείστε κάποια θέματα και χαράξτε μια σταθερή πορεία χωρίς να παλινδρομείτε. Δώστε περισσότερο χρόνο στην εργασία. Οι ταλαιπωρίες σας θα πάρουν τέλος μόνο αν πεισμώσετε και δεν κάνετε πίσω. Στον έρωτα κάτι σας βασανίζει. Αφήστε το παρελθόν και μην περιμένετε να λάβετε απάντηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

  Αξιοποιήστε τα προσόντα σας, βελτιώστε την ζωή σας, μην εξωτερικεύετε τις σκέψεις σας ή τα σχέδιά σας και αφήστε την τύχη να τα κάνει όλα, τώρα που έχετε την εύνοιά της. Ο Άρης και η Αφροδίτη σχηματίζουν καλή όψη με τον Κρόνο και θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες στα επαγγελματικά και κυρίως στα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  Μια δύσκολη εβδομάδα με αρκετό παρασκήνιο, ίντριγκες και εντάσεις. Ο Άρης και η Αφροδίτη στον ζυγό θα δημιουργήσουν ένα άσχημο με πιέσεις να ενδώσετε σε κάτι που έχετε απορρίψει.  Φερθείτε διπλωματικά σε όλες τις προκλείσεις και λειτουργήστε με λογική και νηφαλιότητα. Κλείστε μια και καλή την πόρτα σε όλους αυτούς για πάντα.

ΛΕΩΝ

  Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, αποφύγετε κάποιες παρεξηγήσεις και μην προσπαθείστε να δώσετε λύσεις σε ανθρώπους προβληματικούς. Πάρτε πρωτοβουλίες που είναι απαραίτητες και δείξτε σε όλους ότι εσείς είστε το αφεντικό. Αρκετά προβλήματα θα λυθούν αν γίνετε πιο οργανωτικοί. Ως το τέλος του μήνα θα πάρετε αποφάσεις αλλά και απαντήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  Στηρίξτε τις ιδέες σας και μην περιμένετε να το κάνει κάποιος άλλος για σας. Θα έχετε μια περίεργη και δύσκολη εβδομάδα κυρίως για τα οικονομικά σας. Θα πάρετε κάποιες υποσχέσεις αλλά μην περιμένετε πολλά πράγματα, τα καλά θα έρθουν απ' αλλού. Ο Άρης αποχωρώντας από το ζώδιό σας σας βοηθά να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και να βάλετε μια τάξη σε κάποια πράγματα που σας ξέφυγαν. 

ΖΥΓΟΣ

  Μην γίνετε εριστικοί και απόλυτοι, ακολουθήστε την οδό της διπλωματίας όσο κι αν  σας είναι δύσκολο, διότι η αντιπαράθεση και η αντιδικία μόνο κακό σας κάνει. Ο Ήλιος  και ο Ερμής στον σκορπιό ανοίγουν τον δρόμο σε πιο πρακτικά πράγματα και έτσι θα μπορέσετε να κάνετε πιο σίγουρα βήματα χωρίς μεγάλη δυσκολία. Λίγη υπομονή και θα ανταμοιφθήτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  Περίεργη εποχή με χαρές προβληματισμούς και λίγη ανασφάλεια για το μέλλον. Κάποια υπαρξιακά προβλήματα θα σας αναστατώσουν. Αισθάνεστε κούραση χωρίς να κάνετε τίποτα και κάποιοι άνθρωποι που είναι δίπλα σας αρχίζουν να σας κουράζουν συμφωνώντας πάντα με ότι πείτε. Τα αισθηματικά σας είναι σε μια απροσδιόριστη φάση. Νομίζετε ότι είστε βολεμένοι αλλά είστε έτοιμοι να επαναστατήσετε. Ψάξτε και βρείτε τον πραγματικό σας εαυτό για να ισορροπήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

  Οι δυσκολίες στα επαγγελματικά υποχωρούν και θα σας δοθούν ευκαιρίες που πρέπει να αξιοποιήσετε και κάποια δύσκολα γίνονται εύκολα. Προσαρμοστείτε στα σημεία των καιρών, αποκαταστήστε  κάποιες παρεξηγημένες σχέσεις, δείξτε ότι υποχωρείτε σε ορισμένα θέματα, μην βιάζεστε και κρατήστε χαμηλό προφίλ, για να γίνετε πειστικοί  και να περάσουν τα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

  Μια εβδομάδα αρκετά ενδιαφέρουσα, απρόβλεπτη και συγχρόνως επεισοδιακή. Τα επαγγελματικά σας είναι σε κρίση αλλά εσείς συνεχίζετε να βλέπετε μόνο σε ένα σημείο. Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να λύσετε το οικονομικό σας πρόβλημα αρκεί να το βάλετε στο μυαλό σας, ότι δεν είστε άνθρωποι των μικρών διευκολύνσεων αλλά των μεγάλων αποφάσεων

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  Οι υποχρεώσεις σας αυτήν την περίοδο είναι πολλές και πρέπει να κάνετε κάτι ώστε να κλίνεται εκκρεμότητες και να φέρνετε τα πράγματα εκεί που θέλετε. Μην αφήνετε τον χρόνο να φεύγει άσκοπα, για να μην βρεθείτε σε μειονεκτική θέση και υποχρεωθείτε να κάνετε συμβιβασμούς. Στα αισθηματικά κρατείστε ισορροπίες, μην γίνεστε τόσο δοτικοί για να μην φανούν οι αδυναμίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

  Κάποιες μικρές ευκαιρίες που θα έχετε φροντίστε να τις εκμεταλλευθείτε. Κάποιος  άνθρωπος θα σας βοηθήσει για να εισπράξετε κάποια χρήματα. Προσπαθήστε να μην είστε αγνώμονες με ανθρώπους που σας συμπαραστέκονται. Στα ερωτικά είστε σε καλό δρόμο όμως δεν θα λείψουν οι παρεξηγήσεις. Ένα ταξίδι, μια εκδρομή θα σας ανανεώσει.

 • SPOT3
 • Facebookinfo400300

Τελευταία video

fina_0016.jpg