• SPOT INFO
 • Infonewspromo
 • Loytradh
 • Metropolis
 • Doranew
 • Akis1234
 • KTEL
 • Ed
 • Meltemikerasias
 • Ouraniotokso
 • Bilitousasa
 • Bouzourassite
Τρίτη, 24 Νοέμβριος 2015 08:52

Τα ζώδια της εβδομάδας από τον αστρολόγο του Ιnfonews24.gr Δημήτρη Τσάρο 23-29/11/2015

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

tsaros.jpg

Δημήτρης Τσάρος - Αστρολόγος 

Τηλ: 6979 187 480 

 

ΚΡΙΟΣ

  Θα χρειαστεί να δώσετε πειστικές απαντήσεις σε ένα καυτό πρόβλημα και ίσως από αυτές θα εξαρτηθεί αν τα έσοδά σας θα αυξηθούν. Μην υποθηκεύετε το μέλλον σας δείχνοντας ότι είστε σε όλα εξπέρ. Η πολυλογία και το εγώ σας είναι η καταστροφή σας. Προσαρμοστείτε στα καινούργια δεδομένα. Στα προσωπικά έρχονται μεγάλες αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ

  Το άγχος και η ανασφάλεια είναι η αιτία του κακού που είστε καταρρακωμένοι και δεν μπορείτε να αξιολογήσετε τα γεγονότα στην καθημερινότητά σας. Στο επόμενο διάστημα θα πάρετε μια είδηση που θα αφορά και τα επαγγελματικά σας γενικότερα. Αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας και κάντε κοινωνικές επαφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

  Μια ευκαιρία που θα σας προκύψει αν την αρπάξετε θα σας βγάλει  από το οικονομικό αδιέξοδο. Αν δράσετε με μεθοδικότητα και γρηγοράδα τα οφέλη θα  είναι πολλά και να θυμάστε ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς. Στα αισθηματικά κάτι από τα παλιά που δεν το έχετε ξεπεράσει άρχισε σιγά-σιγά να φουντώνει ''μην πατάτε σε δύο βάρκες''.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  Κάποιος άνθρωπος από το κοντινό σας περιβάλλον θα βάλει πλάτη και θα σταθεί δίπλα σας υποστηρίζοντας τις ιδέες και τα συμφέροντά σας. Θα βγείτε ωφελημένοι με μια συμφωνία που θα κάνετε. Στα αισθηματικά πελαγοδρομείτε  και χάνετε τον καιρό σας στοχεύοντας σε λάθος  ανθρώπους. Ρίξτε μια ματιά γύρο σας και ίσως αυτό που ψάχνετε είναι δίπλα σας.

ΛΕΩΝ

  Μετά από αρκετό καιρό κατήφειας και απαισιοδοξίας για το άτομό σας ξαναβρίσκετε τους ρυθμούς και την αισιοδοξία σας. Είστε έτοιμοι να προσαρμοστείτε αλλά θα διατηρήσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε επιτυχίες και επιτέλους  θα βγείτε από την ''στενωπό''. Ένας δικό σας άνθρωπος θα σας στηρίξει γιατί πιστεύει σ' αυτό που ξεκινάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  Ίσως πρέπει να ξανασκεφτείτε και να αλλάξετε όχι μόνο τακτική αλλά και πολλά πράγματα που σας κλέβουν χρόνο. Δίνετε πολλά και δεν παίρνετε τίποτα. Κάποιοι μποϊκοτάρουν τις προσπάθειές σας παίζοντας σε διπλό ταμπλό. Ορθώστε το ανάστημά σας, ξεχάστε την ευγένεια και φερθείτε έτσι όπως σας φέρονται. Μην ανακυκλώνεστε με τα ίδια πράγματα, κάντε καινούργιος φίλους και αποκτήστε πιο πολλά ενδιαφέροντα.

ΖΥΓΟΣ

  Αυτήν την εβδομάδα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, μιλώντας πιο λίγο και αποφεύγοντας να είστε το επίκεντρο. Άνθρωπος από το στενό συγγενικό περιβάλλον θα προσπαθήσει να σας εκθέσει. Στον χώρο της εργασία σας θα πάρετε τα εύσημα και κάποιο πριμ. Στα προσωπικά πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς θέλετε. Θα έχετε κάποιες προτάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  Η δύναμη και η αποφασιστικότητα  είναι η κινητήριος δύναμη που θα σας απογειώσει. Μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Πάρτε τα ρίσκα και κάνετε το μεγάλο βήμα χωρίς φόβους, ενοχές, τι δεν κάνει, τι δεν πρέπει και τι θα πει ο κόσμος.  Είστε σε μια δημιουργική φάση, θα είναι κρίμα να αφήσετε αυτήν την ευκαιρία. Και να θυμάστε ''η σεμνοτυφία είναι για τους δειλούς''.

ΤΟΞΟΤΗΣ

  Μια φιλία σας θα χαλάσει εξ αιτία σας. Έχετε ακόμη καιρό να συζητήσετε, να ακούσετε τις απόψεις της άλλης πλευράς και να καταλάβετε ότι αυτό που έκανε ήταν  για το καλό σας. Στο  επαγγελματικό κομμάτι με λίγη υπομονή και αρκετή προσπάθεια στο πόστο σας θα είστε αμετακίνητοι. Στα ερωτικά μένετε στα παιχνίδια χωρίς ουσία. Κάνετε την πρότασή σας, δεν έχετε να χάσετε τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

  Δεν υστερείτε σε ιδέες,αντέχετε τα δύσκολα και τα εύκολα σας είναι βαρετά. Ελιχθείτε, δραστηριοποιηθείτε και θα αποζημιωθείτε κατάλληλα. Κάντε τα αδύνατα δυνατά, με πυγμή, χωρίς αναστολές και ενδοιασμούς, προχωρήστε μπροστά και αρπάξτε μια ευκαιρία που ίσως είναι η καλύτερη που είχατε μέχρι τώρα. Μην καθυστερείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  Η κατάσταση  άρχισε να ξεκαθαρίζει και τα πράγματα είναι πιο ευνοϊκά για εσάς. Κάποιες εκκρεμότητες και καθυστερήσεις σας δημιούργησαν προβλήματα, αλλά από δω και στο εξής ξέρετε πως να τα διαχειριστείτε αν ξαναπροκύψουν. Στα οικονομικά θα είστε  καλύτερα αυτήν την εβδομάδα.

ΙΧΘΥΕΣ

  Εβδομάδα εξελίξεων, εκπλήξεων αλλά και αποκαλύψεων. Οι προσπάθειες που καταβάλατε το τελευταίο διάστημα θα αποδώσουν καρπούς. Σε προσωπικό επίπεδο όμως θα βρεθείτε σε  δύσκολη θέση για ένα οικογενειακό πρόβλημα , θα σα ζητηθούν εξηγήσεις αλλά και λύσεις. Οι αλλαγές που δρομολογείτε είναι σε καλό δρόμο, 

 • SPOT3
 • Facebookinfo400300

Τελευταία video

fina_0016.jpg