• SPOT INFO
 • Infonewspromo
 • Loytradh
 • Metropolis
 • Doranew
 • Akis1234
 • KTEL
 • Ed
 • Meltemikerasias
 • Ouraniotokso
 • Bilitousasa
 • Bouzourassite
Δευτέρα, 30 Νοέμβριος 2015 22:01

Τα ζώδια της εβδομάδας από τον αστρολόγο του Ιnfonews24.gr Δημήτρη Τσάρο 30/11 - 6/12/2015

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

tsaros.jpg

Δημήτρης Τσάρος - Αστρολόγος 

Τηλ: 6979 187 480 

 

  Ένα κομμάτι  του παζλ που σας έλειπε αυτήν την εβδομάδα θα το συμπληρώσετε και τα συμπεράσματα που θα βγάλετε ίσως σας εκπλήξουν. Μην επιμένετε να βρείτε λύσεις σε όλα γιατί αυτό είναι αδύνατον. Μην αναβάλλετε και μην χρονοτριβήτε για κάποια θέματα που όσο καθυστερούν μόνο κακό σας κάνουν. Ασχοληθείτε μεθοδικά με τα οικονομικά και θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

  Μην δεσμευτείτε σε μια κατάσταση και μην δώσετε την συγκατάθεσή σας εν λευκό. Κάποιες αναπάντεχες εξελίξεις ίσως και αποκαλύψεις θα είναι η αιτία να απολογηθείτε για κάτι που δεν είχατε τόσο πολύ μεγάλη συμμετοχή. Η  ιδιωτική σας ζωή είναι λίγο ανακατεμένη, πρέπει να βρείτε θάρρος, δύναμη και να προχωρήσετε μπροστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

  Κάποιες υποσχέσεις που θα πάρετε θα είναι ενθαρρυντικές. Χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες σας και μην σας πιάνουν οι αναστολές. Είναι πιθανόν αρκετές απ' αυτές να υλοποιηθούν. Με την Αφροδίτη στον σκορπιό ως τις 30/ 12 θα υπάρξουν βελτιώσεις στα οικονομικά περισσότερο απ' ότι υπολογίζατε. Προσοχή στα ερωτικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  Μην υπόσχεστε πολλά αν δεν μπορείτε να κάνετε πράξεις τις υποσχέσεις σας. Ένα ζήτημα στην δουλειά σας θα κλείσει οριστικά και μην αναλαμβάνετε περισσότερες δουλειές. Την εβδομάδα που διανύουμε τα οικονομικά σας θα είναι αρκετά καλά. Στον αισθηματικό τομέα κάποια παράπονα από τον σύντροφό σας είναι δικαιολογημένα γιατί τον έχετε παραμελήσει.

ΛΕΩΝ

  Πολλά θα κριθούν από το αν μπορείτε να κάνετε κάτι χωρίς να σας το επιβάλουν ή αν θέλετε και μπορείτε να το κάνετε χωρίς πίεση. Μην μπερδεύεστε και μην κάνετε την τρίχα τριχιά. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα εμφανιστεί αναπάντεχα. Κάντε το σωστό και μην δεσμευτείτε αν δεν είστε σίγουροι. Στα  επαγγελματικά η καταξίωσή σας είναι αρκετά κοντά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  Με την Αφροδίτη στον σκορπιό ως τις 30/12 σας δίνετε η δυνατότητα  να ξεκολλήσετε από τα καθιερωμένα, να κάνετε δημόσιες εμφανίσεις, να πάρετε και δουλειές που ούτε καν τις είχατε σκεφτεί. Βγείτε από την αυλή σας, βάλτε τα προσωπικά σας ζητήματα σε προτεραιότητα και μην χρεώνεστε τα λάθη άλλων. ευνοείστε από τις εξελίξεις. Διεκδικήστε αυτά που σας οφείλουν. Προσοχή στα περιττά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

  Ψάξτε τον εαυτό σας, τα όρια, τις γνώσεις σας και μην δίνετε σημασία σε κακόβουλα σχόλια. Δείτε με ποιους ταιριάζετε και γράψτε  Χ σε ανθρώπους που μέχρι τώρα σας επηρέασαν αρνητικά. Βρίσκεστε σε καλή φάση αλλά είστε και λίγο πιεσμένοι.  Ένα ταξίδι θα ήταν το ιδανικότερο για να ξεφύγετε από την ρουτίνα. Αλλάξτε τρόπο ζωής και μην ζορίζεστε για πράγματα που δεν σας αφορούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας έως τις 30/12 οι επαγγελματικές όσο και οι προσωπικές σας σχέσεις θα είναι στα καλύτερά τους. Αλλάξτε τακτική σε ένα ζήτημα και δεχθείτε τις συμβουλές ενός φίλου. Επικεντρωθείτε στα αισιόδοξα σενάρια και παραβλέψτε ορισμένα ταμπού. Κρατείστε τα μυστικά σας μόνο για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

  Προετοιμαστείτε να δεχθείτε αυστηρή κριτική και έλεγχο της προσωπικής  σας ζωής. Εκφράστε την διαφωνία σας, μην κάνετε βήμα πίσω και αγνοείστε τις απειλές. Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα ξεκαθαρίζουν, με αλλαγή αντικειμένου και περισσότερες αποδοχές. Η αλλαγή κατοικίας σας αναπτερώνει το ηθικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

  Ασυνήθιστες ιδέες, αδιέξοδα, αισιόδοξες προοπτικές και κάτι που ήταν κάποτε απαγορευμένο αξίζει να το δοκιμάσετε. Προστατέψτε  από αδιάκριτους τα σχέδιά σας. Κάποιες προκλήσεις που βλέπετε ως υποχρέωση θα έχουν ένα μεγάλο κέρδος για σας. Κρατήστε αποστάσεις από κάποια γεγονότα και μην φοβηθείτε αν δυσαρεστήσετε κάποιους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  Με την Αφροδίτη στον σκορπιό έως τις 30/12 η επαγγελματική, η οικονομική και η κοινωνική σας ζωή βελτιώνετε. Προσοχή σε δεσμευτικές υποσχέσεις. Ένα άτομο θα σας πλησιάσει για να επανορθώσει μια παλιά παρεξήγηση. Τα κίνητρά του δεν είναι και τόσο άδολα. Στα ερωτικά προστατέψτε την σχέση σας, δείχνοντας κατανόηση και δίνοντας  πίστωση χρόνου.

ΙΧΘΥΕΣ

  Αντισταθείτε και μην κάνετε όλα όπως τα θέλουν οι άλλοι. Εμπιστευθείτε τις δυνάμεις σας και ακολουθήστε το ένστικτό σας. Γίνετε πιο σχολαστικοί και δεν θα έχετε κανέναν ανάγκη. Ένα  άτομο εντελώς διαφορετικό από εσάς θα σας κάνει να αλλάξετε τρόπο σκέψης και να απαλλαγείτε από κάποιες συνήθειες. Θα είναι μια σχέση με απροσδόκητη κατάληξη.

 • SPOT3
 • Facebookinfo400300

Τελευταία video

fina_0016.jpg