• SPOT INFO
 • Infonewspromo
 • Loytradh
 • Metropolis
 • Doranew
 • Akis1234
 • KTEL
 • Ed
 • Meltemikerasias
 • Ouraniotokso
 • Bilitousasa
 • Bouzourassite
Δευτέρα, 14 Δεκέμβριος 2015 16:40

Τα ζώδια της εβδομάδας από τον αστρολόγο του Ιnfonews24.gr Δημήτρη Τσάρο 14/12 - 20/12/2015

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

tsaros.jpg

Δημήτρης Τσάρος - Αστρολόγος 

Τηλ: 6979 187 480 

 

ΚΡΙΟΣ

  Οι ιδέες σας είναι καταπληκτικές αλλά πρέπει να γίνετε πιο οργανωτικοί και να ξεχωρίσετε απ' τους υπολοίπους. Μην ακολουθήσετε την πεπατημένη αναζητήστε πιο σύντομους δρόμους για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα έχετε θετικές εξελίξεις στα οικονομικά ζητήματα. Στα ερωτικά δείξτε ότι είστε ανοιχτοί, μην κάνετε επίδειξη ισχύος και μάθετε να ακούτε.

ΤΑΥΡΟΣ

  Σε όποια φάση βρίσκεστε μην σας παίρνει από κάτω μια αποτυχία ή μια διάσταση απόψεων, ειδικά με την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται αναγκαστικά να συμφωνήσετε ή και το αντίθετο. Με τα οικονομικά το έχετε παρακάνει ειδικά με έξοδα που δεν είναι άμεσης ανάγκης. Τα επαγγελματικά σας  βρίσκονται σε άνοδο και οι ιδέες σας θα πιάσουν τόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

  Η ένταση της περασμένης εβδομάδας συνεχίζετε και μπορεί να εκδηλωθεί με αστείες αφορμές αλλά με άσχημα αποτελέσματα. Φανείτε πιο υποχωρητικοί και μην αισθάνεστε αδικημένοι. Θα ακούσετε πολλά, θα σας τάξουν ακόμα περισσότερα και θα πάρετε υποσχέσεις που θα είναι κούφιες. Προσοχή σε υπογραφές και σε συμφωνίες. Στα ερωτικά ίσως απογοητευθείτε.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  Προσοχή γύρω στις 19 σε μια κόντρα που θα ξεσπάσει, πρέπει να κοντρολάρετε τα νεύρα σας, να κρατήσετε χαλαρούς ρυθμούς και αποστάσεις. Έχετε ανάγκη να χαλαρώσετε, να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και επιτέλους βγήτε  από το καθημερινό σας πρόγραμμα. Θα τα καταφέρετε αν δεν παρασυρθείτε από κόντρες και εγωισμούς. Πετάξτε την σοβαρότητα και ρίξτε το για  λίγο έξω.

ΛΕΩΝ

  Προσοχή στα ναι, μην τα μοιράζετε απλόχερα διότι θα είναι δύσκολο να αντεπεξέλθετε σε όλα. Κάντε τις προτάσεις σας χωρίς να επιβάλετε να γίνουν δεκτές. Αφήστε κάποια πράγματα να πέσουν κάτω και μην είστε επιθετικοί. Προσοχή σε παρορμητικές αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  Ισορροπήστε τις καταστάσεις, κάντε πράγματα για τον εαυτό σας και αποκτήστε τον έλεγχο για κάποιες παλιοκαταστάσεις που σας ταλαιπωρούν. Έχετε κάνει αισθητή την παρουσία σας  στην δουλειά αλλά δημιουργήστε πιο πολλές ευθύνες. Απολαύστε πράγματα που σας έχουν λείψει, ζήστε την ένταση. Κάντε την υπέρβαση, ανανεωθείτε και ξεχάστε για λίγο τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις

ΖΥΓΟΣ

  Το κλίμα καλυτερεύει μετά από κάποιες ασάφειες για πράγματα που σας είχαν αγχώσει, θα έχετε αρκετά περιθώρια για να ανταποκριθείτε και να δώσετε λύσεις. Διανύετε  μια βαθιά ερωτική φάση και δεν πρέπει να χαλαρώνετε. στον επαγγελματικό τομέα έρχονται καλύτερες μέρες και ένα νέο ξεκίνημα. Σε ένα οικογενειακό θέμα θα σας ζητηθεί γνώμη σας, απαντήστε διπλωματικά

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  Κάποιοι θέλουν να σας δουν ξανά να  αποφασίζετε, να εκτελείτε και να δημιουργείτε. Μην τρώγεστε με τα ρούχα σας και μην είστε τόσο αυστηροί με τον εαυτό σας. Θα χρειαστεί να πάρετε μια απόφαση και να καταλήξετε σε μια συμφωνία. Προσοχή  μην καταλήξει σε ναυάγιο. Υπάρχουν πράγματα που σας φοβίζουν. Μην αφήνετε τον φόβο να σας φοβίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Μην πέσετε στην παγίδα για κάτι που θα σας υποσχεθούν. Τα ανταλλάγματα θα είναι περισσότερα. Στα επαγγελματικά ίσως αναλάβετε νέα καθήκοντα μεγαλύτερες ευθύνες και περισσότερα έσοδα. Στα ερωτικά οι υποχρεώσεις δεν θα σας βγουν σε καλό, αλλά έχετε αφήσει  και πολλούς ανακατευτούν στην σχέση σας,

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

  Το κλίμα είναι λίγο βαρύ και δεν έχετε την διάθεση να παλέψετε και να νικήσετε. Ένα νέο ξεκίνημα με άγνωστο προς το παρών αντικείμενο θα σας ανανεώσει. Μην εμπιστεύεστε κάποιον από το πουθενά που θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Αυτήν την εβδομάδα θα δοκιμαστούν τα νεύρα σας, ένα ξεκαθάρισμα και λόγια που θα ειπωθούν έξω από τα δόντια θα σας απαλλάξουν από ένα βάρος. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  Μια αναπάντεχη συνάντηση ή είδηση θα σας βοηθήσει να προσγειωθείτε. Κάποια πράγματα είναι πιο σοβαρά απ' ότι φαίνονται και για αυτό πρέπει να είστε πιο επιφυλακτικοί σε ότι κάνετε. Η εβδομάδα που διανύουμε θα είναι περίεργη. Μια επιτυχία σας θα εντυπωσιάσει τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για σας.

ΙΧΘΥΕΣ

  Μια συνάντηση θα είναι η αιτία να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Ένα οικογενειακό πρόβλημα οδεύει προς την λύση του. Τα οικονομικά σας σταθεροποιούνται. Κρατηθείτε μακριά από  ίντριγκες  και φασαρίες και απαλλαγείτε από πρόσωπα που σας καταπιέζουν ψυχολογικά.

 • SPOT3
 • Facebookinfo400300

Τελευταία video

fina_0016.jpg