Κινηματογραφική καταδίωξη στο Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (20 Μαρτίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας και του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 46χρονος ημεδαπός, για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.

Ειδικότερα, εντοπίσθηκε αρχικά σε περιοχή του Κιλκίς το αυτοκίνητο με οδηγό τον 46χρονο, ο οποίος σε σήμα των αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου, ανέπτυξε ταχύτητα επιχειρώντας να διαφύγει.

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, όπου επί της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, κατάφεραν και ακινητοποίησαν το όχημα του 46χρονου, ο οποίος κατά την οδήγηση, πραγματοποιούσε συνεχώς επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ για να αποφύγει τον έλεγχο, εμβόλισε περιπολικό όχημα, με αποτέλεσμα να προκληθεί κίνδυνος για τους αστυνομικούς.

Όπως διαπιστώθηκε μετέφερε ένα 30χρονο υπήκοο Πακιστάν, ενώ νωρίτερα είχε αποβιβάσει σε περιοχή του Κιλκίς, ακόμη ένα 27χρονο υπήκοο Πακιστάν, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη. Σε βάρος τους θα κινηθεί η διαδικασία της διοικητικής απέλασης, καθώς στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων.

Από την κατοχή του 46χρονου κατασχέθηκαν 3 ναρκωτικά δισκία, καθώς και το παραπάνω αυτοκίνητο, στο οποίο διαπιστώθηκε ότι είχε τοποθετήσει πλαστές πινακίδες.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •