Έγιναν τα εγκαίνια από τον Δήμαρχο Ηράκλειας κ. Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου

Στις 26 Μαρτίου 2018 έγιναν τα εγκαίνια από τον Δήμαρχο Ηράκλειας κ. Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ηράκλειας, το οποίο συστεγάζεται με τη ΔΕΥΑ Ηράκλειας και το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου.

Παρόντες ήταν η Βουλευτής Σερρών κα Αραμπατζή Φωτεινή, ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Σερρών κ. Τσελέπη Μιχάλη, ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Ηράκλειας κ. Σερέτης Ηλίας, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ηράκλειας κα Ναλμπάντη Ευαγγελία, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηράκλειας κ. Γκόγκας Νίκος, οι Αντιδήμαρχοι Ηράκλειας κ. Νεολιαντζής Αναστάσιος και κ. Μουρατίδης Νικόλαος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Χαβαλές Δημήτρης, κ. Σβεντζίδης Αναστάσιος, κ. Τσομπανίδης Χρήστος και η κα Γεωργιάδου Μαρία, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Πασχαλιάς Ευστάθιος, δημοτικοί υπάλληλοι και δημότες.

Μετά την τελετή του αγιασμού από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ.κ. Μακάριο και τον Αιδεσιμότατο του Ιερού Ναού Κοίμησης της Θεοτόκου Ηράκλειας Πατέρα Γεώργιο και την τέλεση των εγκαινίων του Κέντρου Κοινότητας, χαιρέτησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Ηράκλειας, ο καθ’ ύλην αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Νεολιαντζής Α. και ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Χαβαλές Δ., οι οποίοι ευχαρίστησαν τους συντελεστές του έργου, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μία σημαντική δομή κοινωνικής πολιτικής και μέριμνας και στη συνέχεια καλωσόρισαν το νέο στελεχιακό δυναμικό, από το οποίο ζήτησαν να υπερβάλουν εαυτό ώστε να βοηθηθούν στο μέγιστο οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κεντρικής Μακεδονίας.

Κοινοποίηση