Εντυπωσίασαν το κοινό οι “Ονειρόδρομοι” στη Νέα Σμύρνη

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου στον Δημοτικό Πολυχώρο της Νέας Σμύρνης πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συναυλία του μουσικού σχήματος ΟΝΕΙΡΟΔΡΟΜΟΙ.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε μουσική για σόλο κιθάρα, μουσική δωματίου για φλάουτο,κιθάρα και πιάνο,και τραγούδια απο τα δισκογραφικά  έργα  Ονειρόδρομοι,Χρώματα ,Ανάμεσα στο φώς και στη βροχή, του συνθέτη και κιθαριστή  Γιώργου Παπαδόπουλου καθώς   και ανέκδοτες συνθέσεις  και τραγούδια του που πρόκειται να κυκλοφορήσουν.

Ήχοι κλασσικοί και διαυγείς κιθάρας και πιάνου συνυφαίνονται επιδέξια με την ρομαντική νοσταλγία του Φλάουτου, δημιουργώντας ένα μοναδικά πρωτότυπο αποτέλεσμα, και μας μεταφέρουν σε άλλες εποχές όπου τα παιδικά μας όνειρα έμειναν κρεμασμένα στα δένδρα ως φυλαχτά στην αιωνιότητα. Ακούστηκαν συνθέσεις όπως η «Μπλε Νύχτα», «Νοσταλγία», «Παιχνίδια του δάσους», «Βόλτα στη λίμνη» και άλλα χαρακτηριστικά δείγματα της εξαιρετικής δουλειάς του συνθέτη.

Με τον πρωτότυπο και ιδιαίτερο  συνδυασμό που δίνουν το  φλάουτο, η κιθάρα και τo πιάνο ,καθώς και οι όμορφες ερμηνείες στα τραγούδια με την αισθαντική και κρυστάλλινη φωνή της Μαρίας Ρουμάνη,μας έκαναν να ταξιδέψουμε με χρώματα,προσπαθώντας να ακούσουμε το πορτραίτο μιας μέρας και τα παιχνίδια του δάσους, να κάνουμε μαζί μια βόλτα στη λίμνη,να νιώσουμε την ατμόσφαιρα  της μπλε νύχτας, και τέλος να αφήσουμε τη φαντασία μας να ταξιδέψει από την εποχή Barok μέχρι και σήμερα στους δρόμους του ονείρου…

Εκτελέσεις υψηλού επιπέδου και δεξιοτεχνίας και από τους 4 μουσικούς,σε ένα απόλυτα ταιριαστό περιβάλλον  με ποιότητα στον ήχο καθώς και μια ατμόσφαιρα που έδινε ακόμα περισσότερο χρώμα στην όμορφη μουσική του συνθέτη.

Μουσική καθαρά ατμοσφαιρική, με ακούσματα που ηρεμούν, ξεκουράζουν και σίγουρα ταξιδεύουν! Ταξιδεύουν σε εικόνες, σα να ξεπήδησαν από κάποια κινηματογραφική ταινία.

Οι συνθέσεις καθώς και οι ερμηνείες ενθουσίασαν το κοινό το οποίο παρακολούθησε με κατάνυξη σε ένα απόλυτα ταιριαστό περιβάλλον στην όμορφη Αίθουσα  του Πολυχώρου Πολιτισμού της Νέας Σμύρνης.  Ήταν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι σε μυσταγωγική  διάθεση.

Έπαιξαν:

Αγγελική  Χριστοδούλου  φλάουτο

Μαρία  Ρουμάνη   τραγούδι

Μαρίζα  Χονδρομήτρου  πιάνο

Γιώργος  Παπαδόπουλος  κιθάρα


Σχετικά Links

https://www.youtube.com/watch?v=FKqatFDmJ-Q&list=PLwZBgxuJHyuTo2F34YXXRZDmdkMZ-gpbz&index=1

https://www.facebook.com/oneirodromoi/media_set?set=a.1330512267093691&type=3&pnref=story

https://www.youtube.com/watch?v=MmhltdB-AFA&index=1&list=PLwZBgxuJHyuQ3vs03jisFG25o8AIDm9f1

musicheaven.gr

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •