“ΕΡΓΟΚΕΡ” – Πρωτότυπες και ευφάνταστες χειροποίητες λαμπάδες για τους μικρούς… ταραξίες

Δεκάδες μικρές και φωτεινές φλόγες γεμίζουν το προαύλιο της εκκλησίας, “γεννώντας” δυνατό φως και ζεστασιά. Είναι βράδυ Ανάστασης και η ατμόσφαιρα “πλημμυρίζει” χαμόγελα και κλίμα κατάνυξης και αισιοδοξίας. Αυτός είναι και ο λόγος που… ξενυχτάει τα πιτσιρίκια ένα βράδυ σαν και αυτό!

Η υπερηφάνεια για την εντυπωσιακή λαμπάδα τους, ο αθώος ανταγωνισμός με τους φίλους τους για το ποιος κρατάει την καλύτερη και η προσπάθεια να διατηρήσουν αναμμένο και σταθερό το… δώρο του νονού!

Οι πασχαλινές λαμπάδες είναι κάτι που οι μικροί μπόμπιρες περιμένουν πώς και πώς! Καιρό το γυροφέρνουν στο μυαλό τους και ζητούν επίμονα από τη μαμά ή το νονό να τους αγοράσει την καλύτερη και πιο όμορφη λαμπάδα για να πάρουν μαζί τους στην Ανάσταση! Αφού και εσύ θα θυμάσαι σίγουρα πόσο ανυπομονούσες να την πάρεις στα χέρια σου όσο πιο νωρίς γίνεται για να την ευχαριστηθείς περισσότερο και μιας και το Πάσχα πλησιάζει… επικίνδυνα και οι “πιέσεις” που έχεις αρχίσει να δέχεσαι από τα παιδιά είναι επίμονες, μάλλον ήρθε η ώρα να επισκεφτείς την “ΕΡΓΟΚΕΡ”

Μέσα από τη μεγάλη συλλογή του θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις τις πιο πρωτότυπες και ευφάνταστες χειροποίητες λαμπάδες για τους μικρούς… ταραξίες και να σιγουρευτείς πως αυτό το Πάσχα θα σκορπίσεις χαμόγελα και ευχαρίστηση!

_MG_0046.jpg

_MG_0050.jpg

_MG_0049.jpg

_MG_0048.jpg

_MG_0047.jpg

                 3ου ΙΠΠΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 75, Σέρρες

ergoker.jpg

 

 

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •