“ΜΕΛΤΕΜΙ ΤΗΣ ΚΕΡΑΣΙΑΣ” – Ανοιχτά και την Μ. Εβδομάδα

Διανύουμε την Μ. Εβδομάδα και το “ΜΕΛΤΕΜΙ ΤΗΣ ΚΕΡΑΣΙΑΣ”, ετοίμασε ένα ιδιαίτερο μενού για τους νηστεύοντες πελάτες του.

Η αγαπημένη σεφ Κερασία Κόκκαλη μας καλεί, λοιπόν, να ακολουθήσουμε την παράδοση απολαμβάνοντας πεντανόστιμα ορεκτικά, όπως: μύδια αχνιστά αρωματισμένα με θυμάρι, μαριναρισμένο χταπόδι με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ξίδι, αρωματισμένο με δάφνη ή μανιτάρια πλευρώτους στη σχάρα, με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, λεμόνι και μαϊντανό και να τα συνοδεύσουμε με χορταστικές σαλάτες όπως αυτή της αγιορείτικης μελιτζανοσαλάτας με ζεστές πιτούλες ή πράσινη σαλάτα με λεπτές φέτες από αγγούρι, σoς μοσχολέμονου και άνηθο. 

1 (1).jpg

Περνώντας στα κυρίως οι ταλιατέλες θαλασσινών με γαρίδες, μύδια και γυαλιστερές σε σάλτσα από φρέσκια τομάτα, γαρίδες, καλαμάρι, σουπιά και χταπόδι, σερβιρισμένο με άγριο ρύζι.  

Τα πιάτα στο “ΜΕΛΤΙΜΙ ΤΗΣ ΚΕΡΑΣΙΑΣ” είναι νηστίσιμα και όμως τόσο γευστικά! Η νηστεία του Πάσχα, έστω και εάν αυτή λαμβάνει χώρα την τελευταία και Μεγάλη Εβδομάδα, είναι ευκαιρία όχι για στέρηση, αλλά για γευστικές δοκιμές! 

Xtapodi.jpg

To “ΜΕΛΤΕΜΙ ΤΗΣ ΚΕΡΑΣΙΑΣ” – ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΕΡΡΩΝ

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •