Οι ευχές του Αντιπεριφερειάρχη για το Άγιο Πάσχα

Με ευλάβεια και κατάνυξη βιώνει αυτές τις ημέρες όλη η Ορθόδοξη Χριστιανοσύνη το Θείο Δράμα. Κορύφωση του η Σταύρωση του Κυρίου. Η Υπέρτατη θυσία Του για τον άνθρωπο. Όλοι συμμετέχουμε στα Άγια Πάθη και περιμένουμε την Ανάσταση του Κυρίου που έρχεται να φωτίσει τις ψυχές μας.

Τα μηνύματα που συνοδεύουν τη μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας είναι πολλαπλά και σημαντικά : Μηνύματα για αγάπη, αλληλεγγύη αλλά και περισυλλογή και έμπρακτη φιλαλληλία.

            Μέσα σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι, ας αναλογιστούμε πως για να «αναστηθούμε» θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να μην χάνουμε την ελπίδα μας και να λειτουργούμε πάντοτε με πνεύμα ομόνοιας, συνεργασίας και αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

Η θυσία του Θεανθρώπου έρχεται να μας υπενθυμίσει πως όλα είναι δυνατά όταν έχουμε πίστη και πως με θάρρος, υπομονή και συνεργασία μπορούμε να ξεπεράσουμε τα δικά μας πάθη.

            Αυτές τις άγιες ημέρες ας μην ξεχάσουμε τον διπλανό μας που έχει ανάγκη. Ας βρούμε έναν απλό τρόπο να φωτίσουμε τις ψυχές αυτών που δοκιμάζονται περισσότερο από εμάς. Κι αυτό ας το κρατήσουμε ως οδηγό μας και όλες τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου.

Εκφράζω από καρδιάς σε όλους τους συμπολίτες μου τις θερμότερες ευχές μου για υγεία, αγάπη, ειρήνη και ευημερία.

  Καλό Πάσχα! 

                                                            Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών

                                                                      Γιάννης Μωυσιάδης

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •