Κομμωτήριο “Kostas Mitakis Headworks” – Οι νέες τάσεις στα χρώματα μαλλιών για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018!

Οι τάσεις στα χρώματα μαλλιών αλλάζουν συνεχώς κάθε εποχή. Για την άνοιξη-καλοκαίρι του 2018, θα γνωρίσουμε αυτά που είναι στη μόδα και εντυπωσιάζουν με τη φωτεινότητα και τη γοητεία τους. Όλες οι γυναίκες μπορούν να βρουν μια απόχρωση με την οποία να είναι ευχαριστημένες και αν θέλουν να την ανανεώσουν, το ιδανικό θα ήταν να προσθέσουν μερικές ανταύγειες με τις νέες χρωματικές τάσεις στα μαλλιά.

Από έντονα κόκκινα, μέχρι ξανθοκόκκινα και από ζεστά καστανά μέχρι ξανθό-ασημί, όλες οι αποχρώσεις είναι ιδιαίτερες και σίγουρα θα βρεις αυτή που σου ταιριάζει και αγαπάς. Για τις πιο τολμηρές, μπορείς να πετύχεις ένα μοναδικό συνδυασμό με όμπρε μαλλιά με αποχρώσεις του ροζ-ασημί που είναι ένας από τους πιο μοντέρνους συνδυασμούς για φέτος.

Κόκκινα

xalkina malliaxalkino malikokkino entono xalkino malientono kokkino zesto xrwma sta malliakokkino kastano mali

Τα κόκκινα για φέτος είναι φλογερά και εξωτικά, αφού είναι στη μόδα οι έντονες αποχρώσεις είτε του χάλκινου είτε του ξανθοκόκκινου που θυμίζει πορτοκαλί. Μπορείς να παίξεις με ένα σταδιακό χρωματισμό όπως όμπρε ή μπαλαγιάζ, για πιο διακριτικό αλλά εξίσου εντυπωσιακό αποτέλεσμα, που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα.

Καστανό

     

Το καστανό συγκαταλεγεται στις φετινές τάσεις στα χρώματα μαλλιών και περισσότερο οι ζεστές αποχρώσεις του. Ακόμη, η μόδα επιβάλλει μικρές ανταύγειες που θα προσδώσουν ένταση και φωτεινότητα στο χρώμα. Η αγαπημένη τάση, όλων των celebrities, είναι ένα ζεστό καστανοκόκκινο ανοικτό χρώμα, που χαρίζει απίστευτη φινέτσα σε κάθε γυναίκα. Δες ακόμη οι  πιο τέλειες αποχρώσεις κόκκινων μαλλιών για το 2018!

Ξανθό

ksantho platine mallia  zesto santre malli santre asimenio malli xantho meli malia

Το ξανθό χρώμα για φέτος, προστάζει τις ψυχρές αποχρώσεις του σταχτί και του ασημί-σαντρέ ή τις ζεστές αποχρώσεις του μελί, που χαρίζουν κομψότητα και νεανική φρεσκάδα. Από τις πιο όμορφες αποχρώσεις είναι το σαντρέ με απαλές μελί ανταύγειες που παίζει με το φως και εντυπωσιάζει με το ιριδίζον του αποτέλεσμα.

Ομπρε

ombre kastano roz malliombre kastano roz asimi malliaombre kastano roz maliaombre kastano meli malliaombre kastano ksantho santre mallia 

Το όμπρε για φέτος είναι τολμηρό και μοντέρνο, αφού αποτελείται από μεγάλες διακυμάνσεις στα χρώματα, είτε αυτά είναι από καστανό σε ξανθό, είτε από καστανό σε ροζ ασημί. Από τις πιο όμορφες και πρωτότυπες εναλλαγές, το καστανό με το ροζ ταιριάζει σε πιο δυναμικά κορίτσια, ενώ αν θέλεις κάτι πιο ζεστό και κομψό, επίλεξε μια εντυπωσιακή εναλλαγή του καστανού με το ξανθό ή το μελί.

Οι αποχρώσεις στα χρώματα μαλλιών για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018,  αποζημιώνουν και τις πιο τολμηρές γυναίκες που λατρεύουν να πρωτοστατούν στα χρώματα, αλλά και τις γυναίκες με ισχυρή προσωπικότητα που θέλουν κάτι πιο ζεστό και κομψό. Βρες αυτό που σου ταιριάζει και κλέψε την παράσταση με την μοναδική σου εμφάνιση.

mitakis.jpg

ediva.gr

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •