Πώς να λάμψουν τα μάρμαρά σας χωρίς σκόνη- Ο Απ. Χαραλαμπίδης και τα μυστικά του «όπλα»

Πόσες φορές δεν προβληματιστήκατε. «Να μπω τον κόπο να γυαλίσω τα μάρμαρα στον χώρο μου; Αξίζει όλη η ταλαιπωρία; Και θα αξίζει το τελικό αποτέλεσμα;». Η επιχείρηση του Απόστολου Χαραλαμπίδη, επί της οδού Άρεως 17 στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, έχει και την απαραίτητη τεχνογνωσία και τα πλέον σύγχρονα μέσα.

Και ας ξεκινήσουμε πρώτα από τη φημολογούμενη ταλαιπωρία. Θα πρέπει να εξηγήσουμε κάτι βασικό: Όλη η διαδικασία γίνεται χωρίς εσείς να ταλαιπωρηθείτε. Για να φτάσουμε στο ιδανικό αποτέλεσμα ακολουθείται μία αλληλουχία ενεργειών. Αρχικά διορθώνουμε κάθε κακοτεχνία και οποιαδήποτε φθορά δημιούργησε ο χρόνος. Στοκάρουμε όπου λείπουν αρμοί. Αλλάζουμε όπου είναι απαραίτητο τα μάρμαρα. Στη συνέχεια καθαρίζουμε την επιφάνεια για να δεχτεί την εφαρμογή της λείανσης. Επί της ουσίας η λείανση είναι το προτελευταίο στάδιο. Το τελικό είναι ο καθαρισμός του χώρου και η τοποθέτηση των επίπλων στη θέση τους. Και όλα αυτά χωρίς σκόνη! Εγγυημένα! Και χωρίς εσείς να χρειαστεί να κάνετε το παραμικρό.

Έπειτα, σχετικά με το αν αξίζει να υποβληθεί κανείς στον κόπο και τα έξοδα να γυαλίσει τα μάρμαρά του, η Active Cleaning απαντά: Ναι, αν αξίζει να αποδώσει στον εαυτό του ένα καθαρό και πανέμορφο χώρο. Ναι, αν θεωρεί ότι πρέπει να δημιουργήσει ένα ιδανικό και αξιοζήλευτο περιβάλλον για τους πελάτες και συνεργάτες του. Ναι, αν δεν θέλει να υπονομεύει την εικόνα του χώρου του. Γιατί ένα ατημέλητο, θολωμένο ή και πληγωμένο δάπεδο προσβάλλει και ακυρώνει ακόμα και την ακριβότερη διακόσμηση. Αντίθετα, ένα λειασμένο δάπεδο φωτίζει και αναδεικνύει τον όλο διάκοσμο του χώρου, αποπνέει υγεία και εμπνέει εμπιστοσύνη.

Τέλος, για το αν θα αξίζει το τελικό αποτέλεσμα, μια πρώτη απάντηση μπορείτε να βρείτε στις φωτογραφίες της σελίδας πατώντας εδώ http://activecleaning.gr/ . Την απάντηση όμως που θα άρει κάθε σας αμφιβολία και επιφύλαξη θα σας τη δώσουν τα ζωντανά δείγματα της δουλειάς μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία, η οποία εγγυάται ένα δάπεδο κόσμημα, σαν καθρέφτη!
Επικοινωνήστε με την εταιρεία στο τηλέφωνο 2310430788.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •