Σεμινάριο απο το ΚΔΒΜ Κ. Μακεδονίας για αναζήτηση εργασίας

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα διαδραστικών σεμιναρίων Jobday την οποία διοργάνωσε στις 30 Μάιου στις Σέρρες το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και το Skywalker.gr. Το σεμινάριο απευθυνόταν σε όσους επιθυμούν να βελτιωθούν στην αναζήτηση εργασίας και να βρουν τρόπους προσέγγισης νέων ιδεών, στοχεύοντας στην ενδυνάμωσή τους μέσα από την ενεργή συμμετοχή στις εισηγήσεις. Βασικές θεματικές του σεμιναρίου ήταν η γνωριμία με τις δεξιότητες που χρειάζονται οι νέοι στο σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον, οι τεχνικές αναζήτησης εργασίας, η σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος και η προετοιμασία για συνέντευξη επιλογής προσωπικού καθώς και το personal branding.

Οι εισηγήσεις του σεμιναρίου έγιναν από τις κυρίες Χρύσα Δότσα και Ειρήνη Παρασκευά που ανήκουν στην εξειδικευμένη ομάδα περιφερειακής δράσης του Skywalker.gr. Οι συμμετέχοντες συμμετείχαν ενεργά θέτοντας ερωτήματα και απορίες. Οι ομιλίες πρόσφεραν ειδικές γνώσεις σε πολύ σημαντικά θέματα εργασίας , χρήσιμους στατιστικούς δείκτες και πρακτικές οδηγίες για επιτυχημένη πορεία στην εργασία καθώς και για τη διαδικασία αναζήτησης .

Στην ημερίδα συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και Πρόεδρος του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.2. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Σπυρόπουλος ο οποίος μαζί με τον Διευθυντή του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.2. Γεώργιο Αραπάκη άνοιξε την εκδήλωση, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αθανάσιος Μασλαρινός και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝ.Ε.ΣΕΡ. Δημήτριος Καρυπίδης , οι οποίοι καλωσόρισαν τους συμμετέχοντες και επιβράβευσαν την πρωτοβουλία.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •