Ο Agrotopos σας μαθαίνει τα… μυστικά του ρυζιού

Για χυλωμένο πιλάφι επιλέξτε το ρύζι Καρολίνα από τον Agrotopo.

Το ρύζι Καρολίνα καλλιεργείται στις παράχθιες περιοχές του ποταμού Στρυμόνα. Το χρώμα του είναι λευκό και το σχήμα του μεσόσπερμο.

Η βασική ιδιότητα του ρυζιού αυτού, είναι η μεγάλη ικανότητα του να απορροφά τα λίπη και γι’ αυτό είναι κατάλληλο για πιλάφι και φαγητά φούρνου αλλά και για γεμιστά και ριζότο.

Μαγειρεύεται με αναλογία 1:2,5 ή 1:3 ανάλογα με το γούστο.

Επισκεφθείτε τη σελίδα της επιχείρησης
http://www.anagennisi-rice.gr/index.php/el/ 

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •