Δοκιμάστε τη… βελούδινη φάβα Agrotopos

Το κομμένο μπιζέλι χρησιμοποιείται για την παραγωγή της πράσινης φάβας η οποία καταναλώνεται κυρίως σε περιόδους νηστείας, επίσης ονομάζεται και μπιζελόφαβα ή πράσινη φάβα, καθώς μετά το μαγείρεμα έχει την ίδια μορφή με την φάβα, ενώ λόγω του έντονου χρώματος της δίνει ξεχωριστή γεύση στο τραπέζι και μπορεί να γίνει η βάσει πολλών πιάτων.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την πεντανόστιμη φάβα Agrotopos.

Επισκεφθείτε τη σελίδα της επιχείρησης
http://www.anagennisi-rice.gr/index.php/el/ 

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •