Ο Agrotopos στα πιάτα του εστιατορίου Αγιολί Θεσσαλονίκης

Στις καλύτερες κουζίνες της χώρας μπαίνει ο Agrotopos.
Το γνωστό εστιατόριο Αγιολί, στη Θεσσαλονίκη, μαγειρεύει με ρύζι Agrotopos.

Απολαύστε Ελληνική, μεσογειακή κουζίνα και θαλασσινά στη Λεωφόρο Νίκης 15 (παραλία Θεσσαλονίκης) με υπέροχη θέα τον Θερμαϊκό κόλπο.
Και φυσικά μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το ριζότο λαχανικών, με πολύχρωμα λαχανικά και γνήσια, Ιταλική παρμεζάνα, φυσικά με ρύζι Agrotopos.

Επισκεφθείτε τη σελίδα της επιχείρησης
http://www.anagennisi-rice.gr/index.php/el/ 

Κοινοποίηση