Κοπή Βασιλόπιτας στα παραρτήματα του Κ.Κ.Π.Κ.Μ. σε Σιδηρόκαστρο και Σέρρες

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψαν η Πρόεδρος και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Κ.Μ.), στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία Σερρών (πρώην ΚΕ.ΠΕ.Π. Σιδηροκάστρου) και στο (πρώην Κ.Α.Α.με Α. Σερρών», την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019, παρουσία εργαζομένων των Παραρτημάτων και Περιθαλπομένων.

Την βασιλόπιτα των Παραρτημάτων του Κέντρου, στο Σιδηρόκαστρο και στις Σέρρες, έκοψε η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Συλβάνα Καρασαββίδου, και παραβρέθηκαν, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Μιλτιάδης Οικονόμου, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Θεμιστοκλής Χαρίσης, και τα μέλη του, κ. Κωνσταντίνος Σίμογλου, κ. Γεράσιμος Στεφανάτος και κ. Νίκος Γεωργιάδης.

Όπως επισήμανε η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Συλβάνα Καρασαββίδου, η εποικοδομητική συνεργασία της διοίκησης με τους εργαζομένους, έχει συμβάλει ούτως ώστε οι άμεσα ωφελούμενοι, οι περιθαλπόμενοι των Παραρτημάτων στο Σιδηρόκαστρο και στις Σέρρες, να έχουν την καλύτερη ποιότητα ζωής και ένταξης στην κοινωνία.

Στόχος της διοίκησης του Κ.Κ.Π.Κ.Μ. είπε η Πρόεδρος του κ. Συλβάνα Καρασαββίδου, είναι η σωστή αξιοποίηση των πόρων, ανθρώπινων και υλικών, η συνέχιση της αποσυλοποίησης που εφαρμόζεται με επιτυχία και στις Σέρρες, η εξωστρέφεια και η ευαισθητοποίηση της κοινότητας σε θέματα που αφορούν τις ευπαθείς ομάδες, με παρεμβάσεις και δράσεις σε σχολεία, υπηρεσίες πρόληψης στην Κοινότητα, κ.λπ.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •