Έρχεται τον Μάιο το “Μαθητών Επιχειρείν”

Για μια ακόμη χρονιά μαθητές όλων των βαθμίδων αναμένεται να συμμετάσχουν και φέτος στην εκδήλωση που διοργανώνει το ΕΒΕΣ και η Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Σερρών δια μέσου των Υπευθύνων ΣΕΠ του ΚΕ.ΣΥ.Π. Σερρών με τίτλο “Μαθητών Επιχειρείν”.  

Στο Διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν ομάδες μαθητών – μαθητριών των Δημοτικών, Γυμνασίων, Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών. Στόχος του διαγωνισμού είναι να προσεγγίσουν οι μαθητές την έννοια της επιχειρηματικότητας, διερευνώντας τις δυσκολίες και τις προκλήσεις του σύγχρονου επιχειρηματία και ταυτόχρονα να συνειδητοποιήσουν τη συμβολή της επιχειρηματικότητας στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας. 

Οι εργασίες των μαθητικών ομάδων θα αξιολογηθούν από επιτροπή η οποία θα αποτελείται από εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Σερρών, της Διεύθυνσης Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού στον πεζόδρομο του Επιμελητηρίου θα υπάρχει μαθητική εμπορική έκθεση.

Κοινοποίηση