Κ. Τρέντσιος: «Στόχος να είναι το ΚΙΝ.ΑΛ. δεύτερο κόμμα στις εκλογές στο νομό Σερρών»

Με τη φράση «πραγματικοί σύντροφοι και πραγματικές συντρόφισσες», δίνοντας το πολιτικό στίγμα ευθύς εξ αρχής, ξεκίνησε την ομιλία του ο Γενικός Γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής Σερρών του Κινήματος Αλλαγής Κώστας Τρέντσιος, σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο της επίσκεψης του πρώην Υπουργού Κώστα Σκανδαλίδη στις Σέρρες.

Εξηγώντας την εναρκτήρια φράση του, ο κ. Τρέντσιος εξήγησε πως η προσφώνηση που είχε το Κίνημα τόσα χρόνια για τον σύντροφο, είχε για μια αξία, στρέφοντας ευθέως τα «πυρά» του, σε μέχρι πρότινος πολιτικούς «συντρόφους»:

«Επειδή όμως πριν λίγους μήνες κάποιος με αποκαλούσε τρεις φορές την μέρα σύντροφο και μάλιστα ήταν υπεύθυνος για την κεντρική αυτοδιοίκηση στην Κεντρικής Μακεδονία και μου έκανε και παρατηρήσεις για τη διαδικασία (σ’ εμένα που την υπηρέτησα 20 συναπτά έτη), κατάλαβα όμως ότι η προσφώνηση αυτή ήταν για την καρέκλα και για την εξουσία. Ήξερα από τους ΟΤΑ ότι υπάρχουν οι εποχιακοί εργαζόμενοι -οι 2μηνίτες και οι 8 μηνίτες- ανακάλυψα όμως πριν λίγες μέρες ότι υπάρχουν και οι εποχιακοί υπουργοί. Υπουργοί του 2μηνου και του 8μηνου. Γι’ αυτό και σας αποκαλώ πραγματικούς».

Ο Γ.Γ. της νομαρχιακής έκανε λόγο για σικέ δικομματικό παιχνίδι, με τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή βλέπει την πολιτική συντριβή ψάχνει να βρει τρόπο να υποστεί μια διαχειρίσιμη ήττα, με τέτοιο τρόπο ώστε να φανεί στην κοινωνία ότι δημιουργεί ένα προοδευτικό μέτωπο, ενώ από την άλλη πλευρά μόνος στόχος της Ν.Δ. είναι να κάνει ένα δήθεν ευρωπαϊκό μέτωπο μια συστημικής κανονικότητας.

«Αν κάποιος σήμερα ήθελε να βγάλει ένα ρεζουμέ από το συνονθύλευμα αυτό που μας κυβερνά, έχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα: αυτοί που βρίσκονται σήμερα στην εξουσία είναι επαναστάτες στο μυαλό, είναι αστοί στις συνήθειες και είναι εμπαθείς στην ψυχή. Και με μία τέτοια προσέγγιση δεν μπορεί η χώρα να πάει μπροστά. Και όπως λέει και λαός από την στιγμή που θέλουν το μέλι, πρέπει να ξέρουν ν’ αντιμετωπίσουν και τις μέλισσες. Στόχος του ΚΙΝΑΛ για το νομό Σερρών όποτε και αν γίνουν οι εκλογές είναι να είμαστε δεύτερη δύναμη. Και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε,» υπογράμμισε ο κ. Κώστας Τρέντσιος.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •