Αν. Μεγαλομύστακας: «Να αποκατασταθεί η βλάβη στο δρόμο Θεσσαλονίκης- Σερρών»

Την άμεση αποκατάσταση της βλάβης του οδοστρώματος στον Κάθετο Άξονα 60 Θεσσαλονίκης-Σερρών, ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων, Αναστάσιος Μεγαλομύστακας.

Στην αναφορά του ο κ. Μεγαλομύστακας τονίζει τα εξής:

Παρακαλούμε για την τοποθέτηση – απάντηση και τις σχετικές ενέργειές σας επί της νέας επιστολής του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Χρήστου Μέγκλα, με την οποία υπερτονίζει την αναγκαιότητα αποκατάστασης της βλάβης του οδοστρώματος στον Κάθετο Άξονα 60 Θεσσαλονίκης-Σερρών, απευθύνοντας έκκληση προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να συνεργαστούν και να συμβάλουν προς την κατεύθυνση της άμεσης επίλυσης του προβλήματος, υποβάλλοντας το αίτημα για το εν λόγω αναφερόμενο ζήτημα.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΒΕΣ

Κυρίες, Κύριοι,
Σε συνέχεια της από 559/13.02.2019 επιστολής μας για άμεση αποκατάσταση βλάβης οδοστρώματος στον Κάθετο Άξονα 60 Θεσσαλονίκης – Σερρών και της ανωτέρω σχετικής απάντησής σας, επανερχόμαστε και σας αποστέλλουμε φωτογραφίες από σημεία του δρόμου περίπου 30 χλμ από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη (ή 7 χλμ πριν τα διόδια Στρυμονικού από Θεσσαλονίκη προς Σέρρες).

Από τις φωτογραφίες αυτές μπορείτε να διαπιστώσετε ότι το οδόστρωμα είναι σε κακή κατάσταση ούτε οι λακκούβες είναι κλειστές όπως θα έπρεπε, ούτε η υποχώρηση που υπέστη το οδόστρωμα έχει διορθωθεί. Σχετική σήμανση που να ενημερώνει και να προφυλάσσει τους διερχόμενους οδηγούς δεν έχει τοποθετηθεί και ο κίνδυνος ατυχημάτων είναι μεγάλος λόγω και των συνεχών επικίνδυνων στροφών στα σημεία εκείνα.

Σας παρακαλούμε να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την άμεση πλήρωση των λάκκων ώστε να αποκατασταθούν οι βλάβες και το οδόστρωμα να επανέλθει σε κατάσταση τέτοια που να συνάδει με την υψηλή ποιότητα των δρόμων της Εγνατίας Οδού.

Κοινοποίηση