Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, 17 Φεβρουαρίου 2019 ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής, κατά τη διάρκεια του οποίου κόπηκε και η παραδοσιακή βασιλόπιτα.

Η έναρξη έγινε από το Τμήμα Μοντέρνου Χορού του Συλλόγου, όπου οι μικρές χορεύτριες υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους κυρίας Μαρινέλας Τσαλουχίδου λικνίστηκαν σε ανατολίτικους ρυθμούς και πρόσφεραν με την παιδική τους χάρη και αφέλεια ένα γλυκύτατο θέαμα, εισπράττοντας το χειροκρότημα του κοινού!

Τη σκυτάλη πήρε μετά το Παιδικό Τμήμα Παραδοσιακού Χορού, το οποίο παρότι ξεκίνησε φέτος να λειτουργεί, παρουσίασε ένα άρτιο πρόγραμμα! Τα παιδιά χόρεψαν με καμάρι -φορώντας παραδοσιακές στολές- τους χορούς που διδάχθηκαν από τον χοροδιδάσκαλό τους κ. Γιώργο Τσιαπκόλη και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο!

Το παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου εισέπραξαν και τα μέλη του Τμήματος Παραστάσεων Παραδοσιακού Χορού, που όπως πάντα μαζί με τον χοροδιδάσκαλο Γ. Τσιαπκόλη χόρεψαν με κέφι, λεβεντιά και καμάρι, παρουσιάζοντας ένα μέρος του έργου που συντελείται στο Τμήμα!

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας και μοιράστηκαν βασιλοπιτάκια σε όλο τον κόσμο, ενώ ξεχωριστό ήταν το δώρο για τα παιδιά.

Ήταν ένας Χορός, στον οποίο μοναδική πινελιά έδωσε η «ζωντανή» ορχήστρα που έπαιζε για ώρες αγαπημένα τραγούδια, σύγχρονα και παραδοσιακά.

Η εκδήλωση έδωσε την ευκαιρία στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να βρεθούν και να ανταλλάξουν ευχές «για το καλό της χρονιάς», ενώ όλοι ύψωσαν τα ποτήρια «εις υγείαν!» ουκ ολίγες φορές!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για τη συμβολή τους στην εκδήλωση:

  • Στην εταιρεία ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ για την προσφορά τους σε είδος, για τα παιδικά γεύματα, ώστε τα παιδιά να έχουν δωρεάν είσοδο στο Χορό
  • Στους επαγγελματίες της περιοχής, από Τερπνή, Νιγρίτα, Σέρρες, Αγία Παρασκευή και Νικόκλεια για τη σημαντική στήριξή τους στη εκδήλωση
  • Στο Κέντρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ για την προετοιμασία των παιδικών γευμάτων

Επίσης, ευχαρίστησε τον Δήμο Βισαλτίας και τη δήμαρχο κυρία Αγνή Δουβίτσα για την αγαστή συνεργασία, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΒ κ. Μιχάλη Τσερβίστα και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Τερπνής κ. Γεράκη Δρουμπλή, καθώς πάντα στέκονται στο πλευρό του Συλλόγου.

 «Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους φίλους του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής για το παρών που έδωσαν στον ετήσιο χορό μας! Ήταν μια ευκαιρία για όλους μας να βρεθούμε, να χορέψουμε και να χαρούμε για τον σύλλογο που μας ενώνει. Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους για τη στήριξη και περιμένουμε ακόμη περισσότερους δίπλα μας, ώστε και τις δράσεις μας να αναπτύξουμε και ο τόπος μας να προοδεύσει » δήλωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Βούλα Αγκαθά.

Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους η δήμαρχος Βισαλτίας Αγνή Δουβίτσα, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σούλα Πάντσιου, Περιφερειακός Σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Βισαλτίας Θανάσης Μασλαρινός, ο Αντιδήμαρχος Νάσος Κουντουράς, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Μιχάλης Τσερβίστας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρήστος Τριανταφύλλου και Κώστας Γκουγκούδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΕΣΕΡ Δημήτρης Καριπίδης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Τερπνής Γεράκης Δρουμπλής, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Βισαλτίας Βάνα Πλιάκου, Αλέξανδρος Τζιάγκαλος, Αστέριος Δουβίτσας, Νίκος Μιχαηλίδης, η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Νιγρίτας Κατερίνα Χατζηστραβού, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης Γιάννης Νούλης, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Τερπνής Λίτσα Δάρατζη, η εκπρόσωπος της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Τερπνής Αγγελική Τσερβίστα, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιβήρων Σπυριδούλα Αποστολάκη και εκπρόσωπος του Συλλόγου Γυναικών Τερπνής.

Κοινοποίηση