Αν. Λοβέρδος από Σέρρες: «Το θέμα της συνεργασίας θα εξαρτηθεί από την εντολή που θα μας δώσει ο λαός»

Στις Σέρρες βρέθηκε αυτές τις ημέρες ο βουλευτής και πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, για επαγγελματικούς λόγους και φυσικά εντοπίσθηκε από τους Σερραίους δημοσιογράφους.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε αρχικά πως έχει κριθεί η «μάχη» για τον πρώτο, αλλά πως είναι ανοιχτή η «μάχη» για τα ποσοστά του δεύτερου και του τρίτου και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του τα ποσοστά των εκλογών θα είναι περίπου 40, 20, 10 εκτιμώντας ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι πάνω από το 10%.

«Ο ηττημένος και ταπεινωμένος όπως εκτιμώ ΣΥΡΙΖΑ θα έχει να αντιμετωπίσει την αδυσώπητη επαναφορά του στην πραγματικότητα και τον Ελληνικό λαό που έχει δυσαρεστηθεί πάρα πολύ και έχει πληγωθεί απ’ αυτόν,» δήλωσε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές, ο πρώην Υπουργός τόνισε:
«Το θέμα των συνεργασιών είναι σε συνάρτηση του τι εντολή παίρνεις από τον Ελληνικό λαό. Εμείς ζητάμε κυβερνητική εντολή. Αν θα έχουμε συμμετοχή θα εξαρτηθεί από την κρίση του Ελληνικού λαού. Δεν έχει νόημα κανένα στέλεχος προκαταβολικά να μιλάει για συνεργασίες όταν δεν εκφράστηκε ο κυρίαρχος λαός».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Λοβέρδος αναφέρθηκε και στη συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας πως δεν θα το ξεχάσει αυτό ο Ελληνικός λαός όσα χρόνια κι αν περάσουν και πως τα «παράγωγα της κρίσης», όπως χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, πλήγωσαν την Ελλάδα.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •