Λίγο πριν την πρεμιέρα τι δηλώνουν οι συντελεστές της παράστασης «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης»

Η ξεκαρδιστική, σουρεαλιστική κωμωδία καταστάσεων «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης» του Άκη Δήμου, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Κυριακού, κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαρτίου 2019, στην κεντρική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου «Αστέρια» Σερρών, στις 21.15.
Χορηγός επικοινωνίας είναι το Infonews24.

Επόμενες παραστάσεις: 9, 10, 15, 16, 17, 22, 23 & 24 Μαρτίου 2019.
Ώρες παραστάσεων: κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 21.15 .
Κυριακές στις 20.00.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ

Δημήτρης Τσαλίκογλου, Πρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ ΣΕΡΡΩΝ
«Σας ευχαριστώ όλους για άλλη μια φορά, η παράσταση «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης» είναι η μεγαλύτερη παραγωγή της Κεντρική Σκηνής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών των τελευταίων χρόνων. Ευχαριστώ όλους τους συντελεστές, το προσωπικό και τους χορηγούς για την στήριξη τους. Καλώ τον κόσμο να έρθει στο θέατρο. Πάμε θέατρο!».

Καλλιόπη Ευαγγελίδου Καλλιτεχνική Διευθύντρια ΔΗΠΕΘΕ
«Σας ευχαριστώ που ήρθατε! Δουλεύουμε εδώ και δυο μήνες για την παράσταση αυτή, έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Το έργο είναι μια έντεχνη λαϊκή κωμωδία, αυτό το καλό ποιοτικό θέατρο αντιπροσωπεύει το έργο του Άκη Δήμου.
Ευχαριστώ τον κύριο Κωνσταντίνο Κυριακού, σκηνοθέτη της παράστασης, τον κ. Μάνο Πίντζη για την πολύ καλή συνεργασία, την κ. Λία Ασβεστά για το εντυπωσιακό σκηνικό, όλους τους ηθοποιούς, τους τεχνικούς του θεάτρου, τη διοίκηση και όλους όσους έχουν εργαστεί για αυτή την παραγωγή. Είμαστε μία οικογένεια, τους αισθάνομαι δικούς μου ανθρώπους.
Τέλος να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κύριο Τσαλίκογλου Δημήτρη, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο για αυτή την δυνατότητα και αυτήν την ευκαιρία που μας έδωσαν».

Κυριακού Κωνσταντίνος, Σκηνοθέτης
«Όντως απόψε τρώμε στης Ιοκάστης, θέλω να ευχαριστήσω τους Σερραίους (δημότες) διότι είναι αυτοί που πληρώνουν για το θέατρο. Το να ευχαριστήσω τους συντελεστές είναι αυτονόητο, που γι’ αυτό το δίμηνο έγιναν η οικογένειά μου.
Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη, πέρασα πολύ όμορφα, διασκέδασα μαζί τους και καταφέραμε να έχουμε ένα αποτέλεσμα που είναι το καλύτερο δυνατό. Σας περιμένουμε!».

Μάνος Πίντζης, ηθοποιός
«Δεν συνηθίζω να μιλάω πολύ, μου αρέσει να το δείχνω με πράξεις.
Ευχαριστώ την Καλλιόπη Ευαγγελίδου, ήταν τιμή μου να δουλέψω στις Σέρρες με αυτή την παραγωγή.
Παίρνω πολλή αγάπη από τον κόσμο η οποία θα φανεί και επάνω στη σκηνή».

Κοινοποίηση