Παρουσιάσθηκε το πρόγραμμα LEADER/CLLD για το νομό Σερρών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Σερρών – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. η ενημερωτική εκδήλωση στην Αίθουσα εκδηλώσεων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ» του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Σερρών, με θέμα: ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΠΡΑΞΕΩΝ) ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ 19, ΥΠΟΜΕΤΡΟΥ 19.2, ΤΟΥ ΠΑΑ 2014-2020 ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ CLLD/LEADER Ν. ΣΕΡΡΩΝ.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κος Απόστολος Τζιτζικώστας. Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο κος Αθανάσιος Μασλαρινός, ως Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Σερρών ΑΑΕ ΟΤΑ, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κος Ιωάννης Μωυσιάδης, ως Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης προγράμματος LEADER/CLLD Σερρών, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κος Χρήστος Μέγκλας, ως μέλος της Επιτροπής Διαχείρισης προγράμματος LEADER/CLLD Σερρών.

Από την Ομάδα Τοπικής Δράσης της ΑΝ.Ε.ΣΕΡ ΑΑΕ ΟΤΑ έγινε αναλυτική παρουσίαση των δράσεων του τοπικού προγράμματος. Ειδικότερα ο κος Ιωάννης Καλογερούδης, παρουσίασε σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα LEADER/CLLD για το νομό Σερρών, ενώ η συντονίστρια του τοπικού Προγράμματος LEADER/CLLD Σερρών κα Ελένη Τριανταφύλλου παρουσίασε αναλυτικά τις δράσεις του προγράμματος.

Τέλος ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝ.Ε.ΣΕΡ ΑΑΕ ΟΤΑ κος Δημητριος Καριπίδης αναφέρθηκε στις επόμενες ενέργειες δημοσιοποίησης του προγράμματος. Η εκδήλωση έκλεισε με ερωτήσεις και απορίες από τους παραβρισκόμενους.

Η εκδήλωση περιλάμβανε κέτερινγκ που οργανώθηκε από το τμήμα μαγειρικής τέχνης του ΙΕΚ Σερρών.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •