Κέικ καρότου του Κ. Συμεωνίδη- Τη συνταγή και τα υλικά που θα βρείτε στο εργαστήριο «Κουνταξής»

Πλήθος αρωματικών μπαχαρικών, σε σωστές αναλογίες ώστε να αναδεικνύεται το καθένα ξεχωριστά, πλούσια ποσότητα καρότου που το κάνει γευστικό και ζουμερό και άκρως ισορροπημένη γλυκύτητα στα όρια του άγλυκου που έρχεται να ισορροπήσει άψογα με το τέλειο frosting κρέμας τυριού!

Η συνταγή είναι του γνωστού Σερραίου pastry chef Κωνσταντίνου Συμεωνίδη που με μεγάλη χαρά παραχώρησε στο εργαστήριο «Κουνταξής».

Το εργαστήριο «Κουνταξής» βρίσκεται στην οδό 3ου Ιππικού Συντάγματος 75, στις Σέρρες.

Τηλέφωνο: 23210-27775.
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο 08:30 – 14:30.
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 08:30 – 14:30 και 18:00-21:00.
Κυριακή – Κλειστά.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της επιχείρησης πατώντας εδώ
https://www.kountaxis.com/ 

ή τη σελίδα στο fb πατώντας εδώ
https://www.facebook.com/kountaxis/ 

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •