Τα πρώτα ονόματα ανακοίνωσε ο υπ. Δήμαρχος Αμφίπολης Π. Πετρίδης

Με την ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων που απαρτίζουν τον συνδυασμό του «Ο Δήμος Αμφίπολης ΜΠΡΟΣΤΑ», ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμφίπολης Πέτρος Πετρίδης, αποφάσισε να ξεκινήσει επίσημα τον προεκλογικό του αγώνα.

Όπως τόνισε ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος, θα είναι ένας αγώνας, μέσα από τον οποίο θα διεκδικήσουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα, όπως κάναμε και στο πρόσφατο παρελθόν, το δικαίωμα των δημοτών μας για ένα Δήμο αντάξιο της ιστορίας του και πρόσθεσε λέγοντας:

«Στα ψηφοδέλτια μας συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες, που έχουν ήδη διαγράψει μια πετυχημένη πορεία στη ζωή τους και αποδεδειγμένα έχουν διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Όλες κι όλοι μαζί, αναλαμβάνουμε τη δέσμευση να κάνουμε το Δήμο ομορφότερο, λειτουργικότερο και επισκέψιμο.

Είμαστε εδώ, για να προσυπογράψουμε μια “συμφωνία τιμής κι αξιοπρέπειας” με τους συνδημότες μας, που να διασφαλίζει τη διαφάνεια, τη συλλογικότητα και την ηθική στη λειτουργία μας. Μια συμφωνία που δεν αντέχει κομματικά καπελώματα, μικροσυμφέροντα και ιδιοτέλεια. Στόχος μας να αντιστρέψουμε την κοινωνική πυραμίδα, βάζοντας στην κορυφή τους πολίτες, κάνοντάς τους πρωταγωνιστές κι όχι θεατές.

Καλούμε τους συμπολίτες μας στο Δήμο, σε μια πολιτική εγρήγορση και αντικειμενική αξιολόγηση των αυτοδιοικητικών επιλογών που έχουν.
Στις 26 Μαΐου, θα είμαστε νικητές. Στις 27 Μαΐου, έτοιμοι να δώσουμε ρεαλιστικές λύσεις.

Με ενωμένους ΟΛΟΥΣ τους δημότες μας, θα οδηγήσουμε το Δήμο στο αύριο που του αξίζει, με πρωταγωνιστές τους συνεργάτες:
Αργυριάδης Θωμάς
Βαλιάνου Μαρίνα
Βασιλειάδης Αναστάσιος
Βασιλειάδης Ιωάννης
Γεωργιάδης Θεόδωρος
Γεωργούση Ολγα
Γιαννούδη Σαλονικιά
Γκάντσου Ερασμία-Κωνσταντίνα
Δεμερτζής Κων/νος
Παπαδόπουλος Λάζαρος
Ποιμενίδου Κυριακή
Ράφτης Χρήστος
Σαββίδης Χαράλαμπος
Τσιπουργκενούδης Γεώργιος
Χατζηνικολάου Νικόλαος
Χατζηγεωργιάδου Σοφία».

Κοινοποίηση