Σε καθαρισμό της κοιλάδας Αγίων Αναργύρων προχωρούν μέλη και φίλους της δημοτικής κίνησης «ΣΕΡΡ.Α.Σ.»

Καθαρισμό της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων, διοργανώνει η δημοτική παράταξη «ΣΕΡΡ.Α.Σ.», την Κυριακή 7 Απριλίου στις 9 το πρωί για να καθαρισθεί ο χώρος κατά μήκος όλης της διαδρομής από τη γέφυρα ως τη λίμνη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης, πρόκειται για την υλοποίηση απόφασης που έλαβε η δημοτική κίνηση ΣΕΡΡ.Α.Σ. με υποψήφιο δήμαρχο τον Στέφανο Φωτιάδη και απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους υποψηφίους, τα μέλη και τους φίλους της, αλλά και κάθε Σερραίο και Σερραία εθελοντικά, που θέλει να βοηθήσει στην προσπάθεια για έναν καθαρό, ευρωπαϊκό δήμο.

«Η δημοτική μας κίνηση έχει ως έναν από τους βασικούς Πυλώνες του Προγράμματός της, αλλά και των δράσεών της τον εθελοντισμό.
Προκειμένου όμως να μην μείνει στα λόγια αλλά να περάσει στις πράξεις, οργανώνει την δράση που προαναφέραμε και θα ακολουθήσουν και άλλες, δείχνοντας τον δρόμο και στους συμπολίτες μας.
Καλές οι φιέστες και οι χειραψίες καλύτερες όμως οι πράξεις, σας περιμένουμε,» τονίζεται στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «ΣΕΡ.Α.Σ.».

Κοινοποίηση