Οι δεσμεύσεις του υπ. δημοτικού συμβούλου Αμφίπολης Λ. Ιντζεσίλογλου

Την ψήφο των συμπολιτών του ζητά ο κ. Λάζαρος Ιντζεσίλογλου, ο οποίος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Ροδολίβους, με το συνδυασμό «ΕΜ.ΠΡΟ.Σ ΑΜΦΙΠΟΛΗ».

Ο κ. Ιντζεσίλογλου ανακοίνωσε και τις δεσμεύσεις του, τις οποίες υποσχέθηκε πως θα υλοποιήσει.

Επαναλειτουργία «Διαύλου ΤV» Ροδολίβους
«Δεσμεύομαι να κάνω όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες που θα οδηγήσουν στην επαναλειτουργία του Τηλεοπτικού μας Σταθμού, που με συνοπτικές διαδικασίες τέθηκε σε εκκαθάριση, με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και αυτοχρηματοδότηση. Ήμασταν από την αρχή της διαδικασίας αντίθετοι. Πιστεύουμε στην ανάγκη της Τοπικής μας Κοινωνίας για πρωτογενή ενημέρωση. Πιστεύουμε στην ανάγκη της προβολής του τόπου μας,» δήλωσε ο κ. Ιντζεσίλογλου.

Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Σύμφωνα με τον κ. Ιντζεσίλογλου, γηρατειά δε σημαίνουν απαραίτητα εξάρτηση και αδυναμία αυτονομίας. Όμως, με την αύξηση του προσδοκώμενου επιβίωσης, ένας σημαντικός αριθμός ατόμων της 3ης και ιδιαίτερα της 4ης ηλικίας αντιμετωπίζει προβλήματα που μερικές φορές τα καθιστούν αδύναμα να αυτοεξυπηρετηθούν.

Αύξηση του εισοδήματος κάθε νοικοκυριού που συμμετέχει από 100 έως 500€ αξιοποιώντας αυτό που πετά
«Ανακύκλωση Οικιακών αλλά και Επαγγελματικών υγειονομικού ενδιαφέροντος, Απορριμμάτων στην πηγή! Στόχος του προγράμματος είναι το τελικό αποτέλεσμα από την διαχείριση – αξιοποίηση των απορριμμάτων- (προϊόντων) να είναι μη αξιοποιήσιμα υπολείμματα από την όλη διεργασία της τάξης 8 % – 15% τα οποία μπορούν να διατεθούν με ασφάλεια για το περιβάλλον σε οριοθετημένους χώρους υποδοχής,» επεσήμανε ο κ. Ιντζεσίλογλου.

Διαχείριση Αδέσποτων Ζώων
«Επειδή έχει παρατηρηθεί ότι πολλοί από τους συνδημότες μας είναι χωρίς ενημέρωση για την νομοθεσία που ισχύει και δίνει απαντήσεις σε όλα τα θέματα που πιθανόν προκύπτουν στην καθημερινότητα, την δημοσιεύουμε, όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν,» υπογράμμισε τέλος ο κ. Ιντζεσίλογλου.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •