Τους πρώτους υποψήφιους του συνδυασμού του ανακοίνωσε ο υπ. Δήμαρχος Βισαλτίας Ασ. Δουβίτσας

Με ένα μακροσκελές ξέσπασμα και με μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βισαλτίας Αστέριος Δουβίτσας, ανακοίνωσε τους πρώτους 16 υποψηφίους συμβούλους, που θα στελεχώσουν το συνδυασμό του.

Ξεκαθαρίζοντας αρχικά πως έχει επιδείξει υπομονή και ανοχή ακόμη και σε υπερβολές, ο κ. Δουβίτσας πρόσθεσε πως υπάρχουν όρια στην ανοχή συμπεριφορών και προπαγάνδας που ζημιώνουν- όπως είπε- το συνδυασμό του «Αναγεννημένη Βισαλτία».

«Δεν έχω δίλημμα κανένα, όχι στο συνεχές πριόνισμα του συνδυασμού μας, όχι στην υπονόμευση,» υπογράμμισε ο κ. Δουβίτσας και πρόσθεσε:

«Ξεκαθαρίζω τη στάση μου και τη θέση μου απέναντι σε όλους και σε κάθε κατεύθυνση. Είμαστε εδώ αφοσιωμένοι σε σταθερές αρχές και αξίες. Είμαστε εδώ με ξεκάθαρη αντίληψη για τα δημόσια αξιώματα, είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε τον τόπο μας, είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε όλους τους πολίτες, είμαστε εδώ για να προάγουμε το συλλογικό καλό, είμαστε εδώ γιατί πιστέψαμε και πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο για όλους.
Έχουμε πλήρη επίγνωση και καθαρή εικόνα για όλα. Οφείλουμε να ακούμε τους πολίτες, τα παράπονά τους, τις πικρίες τους, τους προβληματισμούς τους».

Ο κ. Αστέριος Δουβίτσας υποστήριξε πως δεν πρόκειται να καταφύγει σε χειρισμούς που αύριο μπορεί να αποδειχθούν καταστροφικοί για τον τόπο, για την κοινωνία, για τους πολίτες και πως δεν πρόκειται να μοιράσει ψεύτικες υποσχέσεις, τη στιγμή- που όπως δήλωσε χαρακτηριστικά- κάποιοι τάζουν πολλά.

«Ποια ασφάλεια, ποια εμπιστοσύνη μπορεί να εμπνέουν όταν διχάζουν την κοινωνία μας, απαξιώνοντας θεσμούς και προσωπικότητες;
Όταν έχουν μοναδικό σκοπό το δημαρχιακό θώκο και την προσωπική τους ανάδειξη;
Είμαι εδώ γιατί θέλω να υπηρετών τον τόπο μου. Δεν ήταν ποτέ και δεν είναι για μένα αυτοσκοπός η δημαρχία. Ξέρετε και τις ιδέες μου και τις αρχές μου. Δεν με δεσμεύει τίποτε άλλο παρά μόνο η καθαρή λαϊκή εντολή της 26ης Μαΐου. Να εφαρμόσουμε την πολιτική μας, το όραμά μας, το πρόγραμμά μας. Την εντολή αυτή οφείλουμε να το σεβόμαστε όλοι μας. Όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, όλοι οι υποστηρικτές όλοι οι συμπορευτές του συνδυασμού μας,» επεσήμανε ο κ. Δουβίτσας, ο οποίος στη συνέχεια ανακοίνωσε τους πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού του που είναι οι:

ΓΚΑΛΕΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΓΚΟΥΤΣΙΚΑΣ ΦΩΤΗΣ
ΓΟΥΛΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
ΔΗΜΟΥΔΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΔΟΥΜΟΥΧΤΣΗ ΧΡΥΣΑ
ΚΑΜΑΡΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΤΕΡΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΟΜΗΤΗΣ ΜΗΝΑΣ
ΜΑΤΣΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΠΟΥΓΙΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΖΙΑΦΑ ΧΡΥΣΑ
ΤΡΟΥΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

Κοινοποίηση