Ο pastry chef Γ. Αγαπητός δημιουργεί ένα ιδιαίτερο εκμέκ με υλικά από το εργαστήριο «Κουνταξής»

Ο γνωστός pastry chef Γιώργος Αγαπητός επέλεξε φυσικά τα υλικά από το εργαστήριο «Κουνταξής» για να φτιάξει λαχταριστό εκμέκ με «τρίμμα» καραμελωμένου φύλλου και κρέμα ζαχαροπλαστικής αρωματισμένη με τζίντζερ.

Το εργαστήριο «Κουνταξής» βρίσκεται στην οδό 3ου Ιππικού Συντάγματος 75, στις Σέρρες.

Τηλέφωνο: 23210-27775.

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο 08:30 – 14:30.
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 08:30 – 14:30 και 18:00-21:00.
Κυριακή – Κλειστά.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της επιχείρησης πατώντας εδώ
https://www.kountaxis.com/ 

ή τη σελίδα στο fb πατώντας εδώ
https://www.facebook.com/kountaxis/ 

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •