Υποψήφια η Ν. Δερέμπεη με τον Απ. Τζιτζικώστα

Από τις πλέον αξιοπρεπείς παρουσίες του Σερραϊκού δημοσιογραφικού κόσμου, είναι η Νάντια Δερέμπεη.

Η Νάντια Δερέμπεη είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας – Αρχαιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς και πτυχιούχος Δημοσιογραφίας. Από το 2003 ασκεί ενεργή δημοσιογραφία, έχοντας εργαστεί σε τηλεοπτικούς σταθμούς και έντυπα μέσα των Σερρών. Κατά καιρούς έχει συνεργαστεί και με Μέσα Ενημέρωσης πανελλαδικής εμβέλειας.

Τα τελευταία χρόνια, απασχολείται ως ειδική σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, υπεύθυνη για θέματα επικοινωνίας.

Μεγάλη της αγάπη είναι το θέατρο, γι’ αυτό εδώ και χρόνια αποτελεί μέλος της Ερασιτεχνικής Θεατρικής Σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, έχοντας συμμετάσχει σε πλήθος θεατρικών παραστάσεων. Επίσης, είναι μέλος της Θρακικής Εστίας Νομού Σερρών, συμβάλλοντας στο σημαντικό έργο του ιστορικού αυτού συλλόγου, που κρατά άσβεστη και ζωντανή την παράδοσή μας.

Μιλώντας στο Infonews24, η κ. Δερέμπεη δήλωσε:

«Το ενδιαφέρον μου για την πολιτική ήταν διαρκές και έντονο από μικρό παιδί. Θυμάμαι ότι πάντα παρακολουθούσα με πάθος τις συζητήσεις των «μεγάλων» και ήθελα να παίρνω μέρος σ’ αυτές. Αργότερα ,ως δημοσιογράφος, είχα συνεχή τριβή με όλο αυτό που ονομάζουμε πολιτική και τελικά το 2014 πήρα την απόφαση να ασχοληθώ για πρώτη φορά με τα κοινά, μετά την τιμητική πρόταση που μου έγινε από τον Απόστολο Τζιτζικώστα.
Σήμερα, πέντε χρόνια μετά ξαναμπαίνω στον αγώνα των Περιφερειακών εκλογών, καθώς θεωρώ ότι οι άνθρωποι της γενιάς μου έχουν τη δύναμη και την ικανότητα να προσφέρουν πολλά. Μέσα σ’ ένα γενικότερο κλίμα απαξίωσης της πολιτικής , νομίζω πως το «κλειδί» για να πάμε ένα βήμα πιο πέρα είναι η ενεργοποίηση των νέων ανθρώπων. Αντί λοιπόν να κάθομαι στον καναπέ του σπιτιού μου κρίνοντας όλα αυτά που γίνονται για μένα χωρίς εμένα , αποφασίζω να είμαι παρούσα! Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα. Μια Περιφερειακή διοίκηση που έχει να επιδείξει σημαντικά δείγματα γραφής και που επιθυμεί να συνεχίσει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει. Σ’ αυτήν την προσπάθεια θέλουμε όλους τους πολίτες συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  • 0
  •  
  •