«Το μαγικό φτερό» της Κ. Ουζούν– Ανδρέου παρουσιάστηκε στο Σιδηρόκαστρο

Επιτυχία σημείωσε η επίσημη παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της Καλλιόπης Ουζούν– Ανδρέου «Το μαγικό φτερό» με μια κατάμεστη αίθουσα από μικρούς και μεγάλους στη Χριστιανική Εστία Σιδηροκάστρου στις 30 Μαρτίου 2019.

Τη διοργάνωση και τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σιδηροκάστρου σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Φυλάτος».

Η Τίμπη ένα ιδιαίτερο σπουργιτάκι (ηρωίδα του βιβλίου) αγαπήθηκε από όλους αποδεικνύοντας πως η διαφορετικότητα είναι αυτή που δίνει νόημα στη ζωή, η φιλία είναι πολύ σημαντική για όλους και πως το πιο βασικό είναι πως η μαγεία βρίσκεται μέσα μας αρκεί να το πιστέψουμε.
Περνά μηνύματα κατά του σχολικού εκφοβισμού (bullying), ένα θέμα πιο επίκαιρο από ποτέ.

Η βιβλιοθηκονόμος κ. Μαρία Ζάμπρου δε παρέλειψε να ευχαριστήσει την ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Σιντικής κ. Ιορδάνα Τουτζιάρη που μίλησε για το παραμύθι, τη θεατρολόγο κ. Λιάνα Ταουσιάνη για το θεατρικό που παρουσίασε με παιδιά από δημοτικά σχολεία της πόλης, τον εκδότη κ. Κωνσταντίνο Φυλάτο, τη συγγραφέα, τον κ. Κουκουσίδη Ελευθέριο από τις Χριστιανικές Μαθητικές Ομάδες για την τεχνική υποστήριξη, την Κουτογλίδου Μελίνα που έδωσε χρώμα στα παιδικά προσωπάκια με το face painting που ανέλαβε, την Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου για την παραχώρηση της αίθουσας και όλους όσοι βοήθησαν για την υλοποίηση της εκδήλωσης. Προπάντων ευχαρίστησε τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •