Υποψήφιος για το Τ.Σ. Στρυμονικού ο Αν. Ανέστης: «Θα πράξω μόνο ότι σχετίζεται με το καλό του τόπου μου»

Την υποψηφιότητά του στο πλευρό του Δημάρχου Ηράκλειας και εκ νέου υποψηφίου Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη, ανακοίνωσε ο κ. Αναστάσιος Ανέστης, με σύνθημά του «όλοι μαζί μπορούμε για ένα καλύτερο αύριο».

Συγκεκριμένα, ο κ. Ανέστης θα είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Στρυμονικού, με τον συνδυασμό «Δημιουργική Συναίνεση» του Κ. Κοτσακιαχίδη, στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, στο Δήμο Ηράκλειας.

Ο κ. Αναστάσιος Ανέστης, γιος του Εμμανουήλ και της Ελένης, γεννημένος στις 22/07/1998, κατάγεται από το Στρυμονικό Σερρών.

Είναι φοιτητής στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα και συγκεκριμένα στην σχολή της Διοίκησης Επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα σπουδάζει και στο ΙΕΚ στην ειδικότητα Τεχνικός Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών.

Μιλώντας στο Infonews24, ο κ. Αναστάσιος Ανέστης, αναφέρθηκε στους λόγους που τον ώθησαν στην απόφασή του αυτή:

«Πιστεύω πως έχω να δώσω πολλά περισσότερα στο χωριό μου από αυτά που του έχουμε ήδη προσφέρει. Η αγάπη για έναν τόπο δεν παύει ποτέ να υπάρχει βαθιά μέσα σου και πιστεύω αυτό θα αναγνωριστεί από τους συγχωριανούς μου. Είμαι διατεθειμένος να κάνω πράξεις που θα έχουν θετικά αποτελέσματα για τον τόπο μας. Δεν θα πράξω ποτέ κάτι το οποίο δεν με εκπροσωπεί ιδεολογικά και δεν σχετίζεται με το καλό αυτού του τόπου».

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ο κ. Αναστάσιος Ανέστης, στέλνει και το δικό του, σαφές μήνυμα, σε όσους τυχόν επικαλεστούν το νεαρό της ηλικίας και την πολιτική του απειρία:

«Άλλοι ωστόσο σκέφτονται διαφορετικά…”Είναι ένα νεαρό άτομο που δεν ξέρει από πολιτική, είναι άπειρο”. Ναι! Σας διαβεβαιώνω πως είμαι εντελώς άπειρος, δεν έχω ασχοληθεί με την πολιτική ξανά παρόλα αυτά πιστεύω όμως ότι η θέληση μέσα από την καρδιά μου, η όρεξη και η αγάπη για το χωριό μου, θα ανταμειφθούν ανάλογα. Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για το δικό μας μέλλον. Το μέλλον ανήκει σε εμάς».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •