Όλυ Φραγγίδου: «Θέλουμε έναν Δήμο ‘έξυπνο’ και λειτουργικό για όλους τους πολίτες»

Η κ. Ολυμπία (Όλυ) Φραγγίδου, είναι υποψήφια για το Τοπικό Συμβούλιο Σερρών, με το συνδυασμό «Συμμαχία Σερραίων» και τον Αλέξανδρο Χρυσάφη.

Γεννήθηκε στις Σέρρες την 01/10/1982, ζει και κατοικεί στον Άη Γιάννη Σερρών από όπου κατάγεται, με τον σύζυγο και τον γιο της.
Αποφοίτησε από το 3ολύκειοΣερρών το 1999 .

Σπούδασε επαγγελματικό μακιγιάζ και σπέσιαλ εφέ σε σχολές της Θεσσαλονίκης( 2ο ΙΕΚ και στην ιδιωτική σχολή Ζέρβα).
Από το 2004 μέχρι σήμερα ασχολείται επαγγελματικά με το μακιγιάζ .
Έχει συνεργαστεί με επιτυχία σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς του νομού Σερρών : ΤVS, Επιλογές τηλεόραση , Δίκτυο τηλεόραση τα τελευταία 10 χρόνια μέχρι και σήμερα με δική της στήλη παρουσίασης live μακιγιάζ σε εκπομπές μαγκαζίνο.

Έχει συνεργαστεί σε τοπικά περιοδικά και sites μέχρι κ σήμερα όπως : Γάμος και Βάπτιση, Metamagazine, serrfree, εφημερίδα «Σερραίες μανούλες», empisteutiko.gr, infonews24.gr με εντιτόριαλ μακιγιάζ και άρθρα.
Επιμελείται το μακιγιάζ θεατρικών παραστάσεων , φωτογραφήσεων, διαφημιστικών σποτ και φιλανθρωπικών εκδηλώσεων του νομού Σερρών και όχι μόνο.

Διδάσκουσα σεμιναρίων μακιγιάζ τα τελευταία 4 χρόνια.
Συνεχής επιμόρφωση του επαγγέλματος της με σεμινάρια και ημερίδες .
Γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά.
Τον ελεύθερο χρόνο της τον αφιερώνει στην οικογένεια της και στα χόμπι της όπως τα χειμερινά σπορ, γυμναστήριο και ταξίδια.

Η συνέντευξη της Όλυς Φραγγίδου

Ερ.: Κ. Φραγγίδου πως αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τα κοινά από την θέση της υποψήφιας συμβούλου;

Όλ.Φ.: Η ενασχόληση με τα κοινά είναι μια ιδέα που ποτέ δεν με άφηνε ασυγκίνητη. Πιστεύω ότι μέσα από την θέση της συμβούλου θα αποκτήσω έναν πιο ενεργό ρόλο στην επίλυση των μικρών και μεγάλων ζητημάτων που απασχολούν εμένα και τους συνδημότες μου.

Ερ.: Γιατί επιλέξατε την παράταξη του κ. Χρυσάφη;

Όλ.Φ.: Θεωρώ ότι η παράταξη « Συμμαχία Σερραίων» είναι η καταλληλότερη για να αναλάβει τα ηνία της διοίκησης του Δήμου. Ο επικεφαλής μας, ο Αλέξανδρος Χρυσάφης, είναι ένας πετυχημένος, αυτοδημιούργητος, επιχειρηματίας, είχε μια επιτυχημένη πορεία στο ΕΒΕΣ και κυρίως είναι γνώστης ευρωπαϊκών προγραμμάτων με ειδικότητα σε οργάνωση και διοίκηση και εύρεση χρηματικών πόρων για διάφορα έργα. Κυρίως όμως έχει καθαρό και ποιοτικό λόγο, χωρίς να δίνει ψεύτικες υποσχέσεις στους πολίτες.

Ερ.: Τι είναι αυτό που θα διακρίνει σε εσάς ο Σερραίος ψηφοφόρος;

Όλ.Φ.: Ο Σερραίος ψηφοφόρος αυτό που θα διακρίνει σε μένα είναι η καταδεκτικότητα η ευπροσηγορία, δε φοβάμαι τον διάλογο, σέβομαι τον συνομιλητή μου, είμαι προσιτή και προσγειωμένη στην πραγματικότητα της εποχής μας. Η ειλικρίνεια, η ανιδιοτέλεια και κυρίως η όρεξη και ο ενθουσιασμός μου να βοηθήσω τον τόπο μας είναι επίσης κάποια στοιχεία που με διακρίνουν και οι πολίτες το αντιλαμβάνονται αυτό.

Ερ.: Πως οραματίζεστε την πόλη –δήμο Σερρών;

Όλ.Φ.: Αγαπώ πολύ την πόλη μου και την θεωρώ μια από τις καλύτερες και ωραιότερες πόλεις της Ελλάδας. Είναι ιδανική για να ζήσει κάποιος και να δημιουργήσει οικογένεια, κάτι το οποίο έκανα και εγώ. Η καθημερινότητα είναι αυτή κυρίως που πρέπει να βελτιωθεί και να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων. Πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στην καθαριότητα, την ασφάλεια των πολιτών, στην παιδεία μας και τον πολιτισμό μας για να μπορέσει ο Δήμος μας να έχει τη θέση που του αξίζει. Έναν Δήμο «έξυπνο» και λειτουργικό για όλους τους πολίτες.

Ερ.: Πως είναι μέχρι τώρα η εμπειρία σας ως υποψήφια; Ποια είναι τα μνήματα που λαμβάνετε;

Όλ.Φ.: Συμμετέχω για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφια τοπική σύμβουλος και πραγματικά είναι μια όμορφη και γλυκιά διαδρομή μέχρι τώρα. Είναι μια προεκλογική περίοδος που χαρακτηρίζεται από ευγενή άμιλλα μεταξύ των υποψήφιων και αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα και λειτουργεί θετικά και σε εμένα. Είναι ένας προεκλογικός αγώνας που διεξάγεται σε πολιτισμένα και ηθικά πλαίσια. Σε ότι με αφορά γίνομαι αποδέκτης ιδιαίτερα ενθαρρυντικών μηνυμάτων από τους πολίτες με τους οποίους συνομιλώ και πραγματικά είμαι αισιόδοξη ότι οι συνδημότες μου θα μου δώσουν την ευκαιρία που ζητώ για να τους αποδείξω έμπρακτα ότι αγαπώ την πόλη μου και μπορώ να προσφέρω για αυτήν.

Ερ.: Γιατί κάποιος να επιλέξει εσάς και την παράταξή σας για να σας ψηφίσει;

Όλ.Φ.: Οι πολίτες πρέπει να μου δώσουν την ευκαιρία και να με επιλέξουν γιατί ήρθε η ώρα νέοι και καθαροί άνθρωποι, με όνειρα και μεράκι να πάρουν τα ηνία της πόλης στα χέρια τους και να προσφέρουν πραγματικά σε αυτό τον τόπο. Έχω ζήλο και όρεξη για δουλειά και προσφορά και το ενδιαφέρον μου είναι ειλικρινές για τα θέματα του δήμου Σερρών καθώς εδώ ζει και μεγαλώνει και η οικογένεια μου.
Πρέπει οι Σερραίες και οι Σερραίοι να καταλάβουν ότι η «Συμμαχία Σερραίων» και ο Αλέξανδρος Χρυσάφης είναι μια νέα αυτοδιοικητική κίνηση που έχει όρεξη και όραμα για τον τόπο τους, μακριά από τις γκρίζες, παλιές πρακτικές και λαϊκισμούς. Η ενασχόλησή του κ. Χρυσάφη και η γνώση του σε προγράμματα ανάπτυξης της Περιφέρειας του δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζει τι ακριβώς μπορεί να γίνει σ αυτή την πόλη. Εξάλλου όποιος έχει όραμα και διάθεση προσφοράς μπορεί να δει θετικά το μέλλον του τόπου του και από θέση ευθύνης να πετύχει ένα καλύτερο αύριο γι’ αυτόν και τους δημότες του και η παράταξη μας μπορεί να το κάνει αυτό. Όπως επίσης υπάρχουν και πολλά αξιόλογα άτομα δίπλα του που όλοι μαζί σχεδιάζουμε το μέλλον αυτής της πόλης.

Κοινοποίηση