Παπαφωτίου: Συνεργασία Δήμου Σερρών με την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών

Η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου και κλιμάκιο της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων, συναντήθηκαν με την Διοίκηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών. Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής κ. Δημήτρης Μικρός, σε πολύ φιλικό κλίμα έκανε πλήρη ενημέρωση για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του. Η κ. Παπαφωτίου αφού ευχήθηκε στον κ. Μικρό καλή και αποτελεσματική θητεία στο τιμόνι της Αστ. Δ/νσης, τόνισε:

«Αξιοποιώντας όλα τα εργαλεία που παρέχει ο “Κλεισθένης”, θα δημιουργήσουμε άμεσα τις απαιτούμενες δομές συνεργασίας.

Είναι στο Πρόγραμμά μας και αποτελούν δεσμεύσεις μας:

– η επαναλειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας – η δημιουργία Επιτροπών Δημόσιας και Δημοτικής Ασφάλειας – η καθιέρωση ποδηλατικών περιπολιών στην πόλη

– η εφαρμογή του νόμου σε θέματα όπως το κυκλοφοριακό, το κάπνισμα και την τάξη στους πεζόδρομους

-η δημιουργία Νέου Αθλητικού Σκοπευτηρίου, όπου θα μπορούν να εκπαιδεύονται και οι αστυνομικοί μαζί με τους αθλητές.

Η συνεργασία μας θα είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο θα χτιστεί εκ νέου το αίσθημα ασφάλειας των συνδημοτών μας» δήλωσε η κ. Παπαφωτίου.

Μετά το πέρας της συνάντησης με τον Αστυν. Δ/ντη, ακολούθησαν επαφές με τον Δ/κτη της Τροχαίας κ. Στέργιο Τσομπανίδη, τον Δ/κτη του Α.Τ. κ. .Αλέξανδρο Καραγιαννίδη και το προσωπικό της Αστυνομικής Δ/νσης Σερρών.

Την κ. ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου συνόδευαν οι υποψήφιοι Σύμβουλοι της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων κ.κ. Δαμιανός Δουράκης, Βάσω Μαυρίδου, Άννα Μελισσουργού, Ηλίας Μπάνδας και Μάκης Χατζηλιάδης.

Κοινοποίηση