Γ. Τουρτούρας: «Πιστεύω στις δυνατότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης και γι’ αυτό επέλεξα να θέσω υποψηφιότητα»

Είναι γνωστός για την αγωνιστικότητά του και κάθε φορά στις αγροτικές κινητοποιήσεις, τον βλέπουμε στην «πρώτη γραμμή».

Ο κ. Γιάννης Τουρτούρας έχει δώσει τις «εξετάσεις» του στον αγροτοσυνδικαλιστικό τομέα και πέτυχε ομολογουμένως και τώρα επέλεξε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα άλλο… μετερίζι, αυτό των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο κ. Γιάννης Τουρτούρας είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Καπετάν Μητρούση, του Δήμου Σερρών, με το συνδυασμό «Συμμαχία Σερραίων» και δηλώνει στο Infonews24 έτοιμος να παλέψει για την ανάπτυξη της περιοχής του, αλλά και των αγροτών.

«Η υποψηφιότητά μου είναι μία προσωπική πρόκληση. Σε μία περίοδο που οι θεσμοί αμφισβητούνται, η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να αποτελέσει εξαίρεση και να δώσει τη δυνατότητα προσφοράς και παρέμβασης. Πιστεύω στις δυνατότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης και γι’ αυτό το λόγο επέλεξα να θέσω υποψηφιότητα. Είμαι έτοιμος, αλλά και ώριμος, για να παλέψω, να διεκδικήσω και να πετύχω ό,τι καλύτερο για την ανάπτυξη της περιοχής μου. Οι συνάδελφοί μου αγρότες ξέρουν πολύ καλά ό,τι αγωνίζομαι πάντα, με όλες μου τις δυνάμεις. Αυτή είναι η στάση ζωής μου και αυτή θα εξακολουθήσω να έχω,» δήλωσε στο Infonews24 ο κ. Γιάννης Τουρτούρας.

0 Shares