ΚΙΝΑΛ: Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να αλλάξει πορεία-Να περιθωριοποήσουμε τα ακροδεξία μορφώματα

“Στόχος είναι να περιορίσουμε και να περιθωριοποήσουμε τα ακροδεξία μορφώματα, τον λαϊκισμό και τη δημαγωγία” αυτό το μήνυμα έστειλαν από τις Σέρρες οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΚΙΝΑΛ Ιωάννης Βαρδακαστάνης, Σάκης Αρναούτογλου και Στέργιος Κωνσταντίνου στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης των Σερρών. Το κλιμάκιο των ευρωβουλευτών μαζί με τον γραμματέα της ΚΟ ΚΙΝΑΛ Βασίλη Κεγκέρογλου βρέθηκε στις Σέρρες στο πλαίσιο περιοδείας ανά τη χώρα ενόψει των Ευρωεκλογών στις 26 Μαϊού. 
 
Οφείλουμε με την ψήφο μας να αλλάξουμε πορεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ταυτόχρονα να αρχίσουμε τη διαδικασία αλλαγής πορείας στη χώρα, οι ευρωεκλογές αυτές είναι αλλιώτικες, δεν έχουν καμία σχέση με τις άλλες. Το μήνυμα των Ευρωπαίων πολιτών πρέπει να είναι σαφές να περιορίσουμε και να περιθωριοποιήσουμε τα ακροδεξιά μορφώματα, τον λαϊκισμό και την δημαγωγία που θέλουν να κοντύνουν την Ευρωπαϊκή Ένωση , αλλά ταυτόχρονα και η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να αλλάξει πορεία, οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές , έχουν φέρει τη φτωχοποίηση μεγάλων τμημάτων των Ευρωπαίων πολιτών και αυτό οδηγεί πολλούς από αυτούς στην ακροδεξιά και στα λαϊκιστικά κινήματα στην Ευρώπη” είπε ο κος Βαρδακαστάνης.
 
Από την πλευρά του ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα των Ευρωεκλογών λέγοντας πως λαμβάνονται σημαντικές αποφάσεις Η ψήφος των πολιτών είναι ένα εισιτήριο εξαργύρωση της μοίρας μας στο μέλλον, η Τουρκία για παράδειγμα δεν το έχει και η Τουρκία εξελίσσεται σε ένα τυφώνα, ο οποίος ανεβαίνει μονίμως κατηγορία , δε θα πρέπει αυτός ο τυφώνας, ο οποίος δεν ξέρουμε πόσο ανεξέλεγκτος θα είναι, να φτάσει σε σημείο να μας βρει σαν καλαμιά στον κάμπο και να σαρώσουμε τους ανέμους τους, ο οποίος τυφώνας και εξοπλιστικά και πληθυσμιακά και οικονομικά αρχίζει και γίνεται λίγο επικίνδυνος για εμάς, γιαυτό λοιπόν καλό θα είναι να πάνε όλοι να ψηφίσουν στις εκλογές γιατί είναι πολύ σημαντικό, γιατί έχουμε προκλήσεις και την κλιματική αλλαγή μια μετάβαση η οποία θα βρει κερδισμένους και χαμένους” .
 
Τελος, ο Στέργιος Κωνσταντίνου κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη για να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές “Το κίνημα αλλαγής βγαίνει στην κοινωνία, βγαίνουμε και μιλάμε με τον κόσμο, τους ζητάμε να συμμετέχουν και να στηρίξουν το ΚΙΝΑΛ.  Να στηρίξουν την πρόοδο στην Ευρώπη , έχουμε μια από τις πιο κρίσιμες μάχες στις 26 Μαϊου να συμμετέχουν και να στηρίξουν το ΚΙΝΑΛ” κατέληξε ο κος Κωνσταντίνου.
 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΚΙΝΑΛ Κώστα Τρέντσιου, ακολούθησε ο Βουλευτής ΚΙΝΑΛ Σερρών Μιχάλης Τζελέπης και ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •