Κ. Μιχαηλίδου: «Ως ‘Διάβαση Πεζών’ θα είμαστε σε κάθε πρόβλημα υποστηρικτές και άμεσοι λύτες» (Συνέντευξη)

Την ψήφο των Σερραίων δημοτών, με την παράταξη της «Διάβασης Πεζών», διεκδικεί η δραστήρια Κική Μιχαηλίδου, η οποία μίλησε για την εμπειρία της αυτή στο Infonews24.

Ερ.: Κ. Μιχαηλίδου, πως αποφασίσατε να δραστηριοποιηθείτε στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και γιατί είπατε «ναι» στην πρόταση της «Διάβασης Πεζών»;

Κ.Μ.: Η προσωπική μου φιλία τα πιστεύω μου για μια πόλη έξυπνη, καθαρή και ανθρώπινη, συμβαδίζουν με τις απόψεις του υποψηφίου Δημάρχου Αντώνη Γεωργούλα.

Ερ.: Τι θα πρέπει ο κόσμος να ξέρει για την Κική Μιχαηλίδου;

Κ.Μ.: Όποιος δεν με γνωρίζει από την ενασχόληση μου με την πρωινή εργασία μου. Θα με γνωρίζουν την διάρκεια των χρόνων μαχόμενης Δημοσιογραφίας. Αν παρόλα αυτά έμεινα άγνωστη ας μου δώσουν την ευκαιρία με την ψήφο τους να αλλάξουμε προς το καλύτερο αυτόν τον Δήμο που αγαπάμε.

Ερ.: Τι πιστεύετε ότι είναι αυτό που χρειάζεται ο Δήμος Σερρών σε αυτή την πολιτική και οικονομική συγκυρία;

Κ.Μ.: Δουλειές για τους πολίτες , ανάπτυξη στις επιχειρήσεις, έρεισμα για πραγματοποίηση νέων καινοτόμων τεχνολογιών για την καλυτέρευση της καθημερινότητας με υπόγειους κάδους απορριμμάτων, επέκταση κομποστοποίησης, οικοτουριστική ανάπτυξη του άξονα Λαϊλιάς, Ορεινή, Ξηρότοπος, Βροντού, Ελαιώνας, Λάκκος, Χιονοχώρι ,Οινούσσα, Ιερά Μονή Αγίου Προδρόμου. Δημιουργία περιπατητικών μονοπατιών , αποκατάσταση γεφυριών και νερόμυλων, δημιουργία ξενώνων, ανάδειξη της πολιτισμικής κληρονομιάς, τα στρατόπεδα οάσεις πνεύμονες ζωής, φιλοξενία, στέγαση εκδηλώσεων πολιτισμικού χαρακτήρα κατασκευή .

Ερ.: Η εμπειρία σας μέχρι στιγμής από την προεκλογική περίοδο, πως είναι;

Κ.Μ.: Αρκετά όμορφη. Επικοινωνία με ποικιλία ηλικιών, γνωριμία με τα προβλήματα των πολιτών κάτι που το έχω σπουδάσει και το εξασκώ καθημερινά δίνοντας λύσεις στην υγεία. Με την βοήθεια των συμπολιτών μας θα δώσουμε λύσεις και στο Δήμο με το χέρι στην καρδιά και ενσυναίσθηση.

Ερ.: Τι μήνυμα θα θέλατε να στείλετε προς τους ψηφοφόρους;

Κ.Μ.: Δώστε μας την δυνατότητα να φέρουμε λύσεις στην καθημερινότητά σας να αλλάξουμε την ζωή σας προς το καλύτερο, είμαστε μαζί σας συνοδοιπόροι, γιατί βιώνουμε και εμείς πλάι σας και θεωρούμε ότι θα φέρουμε ως «Διάβαση Πεζών» την ανατροπή, την ευκαιρία μα και την μεγάλη διαφορά. Επίσης θα είμαστε εκεί σε κάθε πρόβλημα υποστηρικτές και άμεσοι λύτες.

Ποια είναι η Κ. Μιχαηλίδου

Ονομάζομαι Μιχαηλίδου Κυριακή, κατοικώ στην πόλη των Σερρών, τέλειωσα τις μαθητικές σπουδές μου στο 15 ο Δημοτικό Σχολείο, αισθάνομαι ιδιαιτέρως υπερήφανη διότι έχω τελειώσει Εσπερινό Λύκειο.

Είμαι Δημόσιος Υπάλληλος, σε θέση Διοικητικής προϊσταμένης στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, ασχολούμενη με τα δικαιώματα των ασθενών τα τελευταία είκοσιτρία έτη και τα τελευταία δώδεκα έτη παράλληλα με τα καθήκοντα αυτά και το γραφείο τύπου.

Είμαι μέλος της ΕΔΗΠΗΤ, της Ενωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας Θράκης από την αρχή λειτουργίας της.

Έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει τις εξής σχολές Νοσηλευτική, Διοίκηση Επιχειρήσεων ΤΕΙ΄, Πολιτική Κοινωνική Διοίκηση ΔΠΘ, ΜΜΕ και Επικοινωνίας ΑΠΘ, Αναμονή Σταδίου Εκπόνησης της Διπλωματικής Εργασίας του Μεταπτυχιακού στην Δημόσια Διοίκηση, στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας. Έχω συγγράψει πλήθος άρθρων σε τοπικές εφημερίδες του Νομού που αφορούν τις δράσεις υγείας η (εθελοντικές), του γενικού νοσοκομείου Σερρών, Γάμους, θέματα εκκλησιαστικά κ.α.. Επίσης πάμπολλα δελτία τύπου για γνωστοποίηση των παροχών του ιδρύματος.

Συμμετείχα σε πολλές δράσεις εθελοντισμού με την ομάδα της «Κικής Μόσχου», με ομάδες νοσοκομειακών και ιδιωτών ιατρών σε ιατρικές επισκέψεις στα απομακρυσμένα χωριά. Οι αναζητήσεις μου σε γνωσιακό επίπεδο θα βοηθήσουν στην ενασχόληση μου με τα Δημοτικά. Το όραμα του συνδυασμού μας «Διάβαση Πεζών» ,για έναν Δήμο ευέλικτο, λειτουργικό που πρωτοπορεί αναπτύσσεται και καινοτομεί, προσφέροντας λύσεις στην διαβίωση και καθημερινότητα σε όλους τους πολίτες ιδιαιτέρως σε ομάδες ΑΜΕΑ, Υπερήλικες, αναξιοπαθούντες, μαθητές, αθλητές, θα υλοποιηθεί με υποψήφιο Δήμαρχο, τον Αντώνη Γεωργούλα.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •