Στην «πρώτη γραμμή» ο υπ. περιφερειακός σύμβουλος Σερρών Γ. Τρέντσιος

Το δικό του «στίγμα» αφήνει με την υποψηφιότητά του ο κ. Γιώργος Τρέντσιος. Παρά το νεαρό της ηλικίας, ο κ. Τρέντσιος είναι εξοικειωμένος με την πολιτική, ενώ φαίνεται πως διακρίνεται για την καθαρότητα του λόγου του, για το ήθος και την ευγένειά του.

Ο κ. Τρέντσιος είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Σερρών, με την παράταξη «Πράξεις για τη Μακεδονία».

Ποιος είναι ο Γιώργος Τρέντσιος

Γεννήθηκε στις Σέρρες το 1993. Γιος του Φαρμακοποιού Κωνσταντίνου Τρέντσιου και της εκπαιδευτικού Ελένης Σιβρή. Αποφοίτησε από το 5ο Λύκειο Σερρών και είναι πτυχιούχος Φαρμακευτικής και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από τη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Bradford, στην Αγγλία. Επίσης μεταπτυχιακές σπουδές στο εξ αποστάσεως Πρόγραμμα «Δημόσια Διοίκηση» στο Πανεπιστήμιο «Νεάπολις Πάφου».

Πολιτικά αυτοπροσδιορίζεται στο χώρο της Σοσιαλδημοκρατίας. Είναι μέλος του Κινήματος Αλλαγής από την ίδρυσή του και Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Νομού Σερρών από το 2017.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Γραμματέας της Ελληνοκυπριακής Κοινότητας του Bradford στο Ηνωμένο Βασίλειο (Hellenic and Cypriot Society of Bradford).

Είναι ενεργό μέλος Πολιτιστικών Συλλόγων του νομού Σερρών (Σύλλογος Βλάχων & Φίλων «Λαΐλιάς», Πολιτιστικός Σύλλογος Μελενικιτσίου) και συμμετέχει ως ποδοσφαιριστής στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού.

Από τα μαθητικά του χρόνια παίρνει μέρος σε συνδικαλιστικούς, πολιτικούς, κοινωνικούς αγώνες και αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •