Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Σερρών

Τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της “Λαϊκής Συσπείρωσης” για τον Δήμο Σερρών ανακοίνωσε μέσω δελτίου τύπου η δημοτική παράταξη. Στην ανακοίνωσή αναφέρονται τα παρακάτω: “Στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου και Δήμο Σερρών, αρκετοί συνδυασμοί θα διεκδικήσουν την ψήφο του λαού. Ωστόσο, το κριτήριο ψήφου δεν μπορεί να είναι τα πρόσωπα, γιατί αυτό που καθορίζει την ταυτότητα του καθενός είναι ποια πολιτική στηρίζει, η στάση του απέναντι στα λαϊκά προβλήματα, στις αιτίες που τα δημιουργούν και την διέξοδο από την αντιλαϊκή πολιτική. Η στάση του στο κεντρικό ζήτημα της ανάπτυξης -από ποιον και για ποιον- που φέρνει στο προσκήνιο την πραγματική διαχωριστική γραμμή και με ποιον τάσσεται ο καθένας, είτε έχει κομματική στήριξη, είτε εμφανίζεται ως δήθεν ανεξάρτητος” 

Επίσης η δημοτική κίνηση σημειώνει ότι: “Τα ψηφοδέλτια τους «Λαϊκής Συσπείρωσης» πλαισιώνονται από αγωνιστές και αγωνίστριες που:

-Ζουν στην πόλη και το χωριό, έχουν δοκιμαστεί τους γραμμές του εργατικού – λαϊκού κινήματος, τους ριζοσπαστικές συσπειρώσεις των μικρών επαγγελματιών, των αγροτών, των επιστημόνων, των γυναικών, τους νεολαίας.

-Συναντήθηκαν τους μικρές και μεγάλες μάχες ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που διαδοχικά ξεδιπλώνουν τους οι κυβερνήσεις και τα κόμματα που τους συγκροτούν, η πολιτική τους ΕΕ. Πολιτική που προωθείται ενιαία από κράτος και Τοπική Διοίκηση, από κυβερνήσεις, τοπικές και περιφερειακές αρχές, έχει στο DNA τους τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων και τους πλουτοκρατίας του τόπου, τσακίζει λαϊκές ανάγκες, αφανίζει δικαιώματα και κατακτήσεις.

-Αγωνιστές που δεν ασπάζονται τη λαθεμένη άποψη ότι «οι δημοτικές εκλογές δεν έχουν πολιτικό χαρακτήρα». Η ζωή αποδεικνύει το αντίθετο. Περιφέρειες και δήμοι έχουν στην αρμοδιότητά τους κρίσιμες για τη ζωή εργαζομένων και λαού υπηρεσίες.

Οι υποψήφιοι είναι οι εξής:

Αγγελάκη Μαρία

Αμπαλάκης Πέτρος

Αδαμίδης Γρηγόρης

Αναγνώστου Γιάννης

Βρατόλη – Γενναρίδου Αναστασία

Γκανόγλου Κώστας

Δαλίσκα Ελένη

Ηλιόπουλος Κώστας

Ιωσηφίδης Θέμης

Καραμεσινη Σταυρούλα

Καρτάλη Γεωργία

Καρύδας Νίκος

Κασμερίδης Κωνσταντίνος

Κεχαγιάς Γιάννης

Μανδάνας Ζήσης

Μέργα Σταματία

Μυστακίδης Βασίλης

Παπακώστας Αθανάσιος(Σάκης)

Παυλίδης Γιάννης

Ποιμενίδης Γιώργος

Ποιμενίδου Κατερίνα

Σαββαΐδης Τάσος

Σιδέρης Γιώργος

Τάσσιος Τάσος

Τουρναΐδης Παναγιώτης

Τρίμμη Κωνσταντία

Τρούλιαλη Καλλιόπη

Τρούπης Νίκος

Τσιάπου Μαρία

Φαρμάκη Βαγγελιώ

Χομόνδοσλη Βούλα

Χουβαρδάς Γιάννης

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •