Στο Πρωτοδικείο Σερρών ο Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης για την κατάθεση του ψηφοδελτίου “Δημιουργική Συναινεση” (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις 00:00 τα μεσανυχτα εκπνέει η προθεσμία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων σύμφωνα με τον νόμο. Το μεσημέρι τις Κυριακής ο δήμαρχος Ηράκλειας και επικεφαλής της παράταξης “Δημιουργική Συναινεση” Κλεάνθης Κοτσακιαχιδης κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Σερρών στο συνδυασμό του για τις εκλογές τις 26ης Μαΐου.

Σύμφωνα, με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ηράκλειας Νίκο Γκόγκα το ψηφοδέλτιο της παράταξης είναι υπερπλήρες με τον ίδιο να δηλώνει αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της κάλπης. “Είναι δεδομένο ότι έχουμε την πρωτιά. Να ξεφύγω από το ποιητικό λόγο και να πω το χουμε. Άλλωστε έχουμε δώσει τρεις συνεχόμενες φορές εξέτασεις στην κοινωνία και πετύχαμε και μας δικαίωσε κοινωνία με πολύ υψηλά ποσοστά 57% από την πρώτη Κυριακή και νομίζω ότι θα μας εμπιστευτεί η κοινωνία και θα πετύχουμε” ανάφερε ο κος Γκόγκας.

Ο ίδιος σημείωσε πως εκτός από το τυπικό μέρος της σημερινής κατάθεσης των ονομάτων έχει κατατεθεί και η προσφορά της δημοτικής αρχής στην κοινωνία. Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου τόνισε τα παρακάτω: “Εκτός από το τυπικό μέρος της κατάθεση των ονομάτων του συνδυασμού “Δημιουργική Συναίνεση” καταθέτουμε κατ΄ουσίαν στην κοινωνία τα δεκατρία χρόνια χρόνια προσφοράς μας την τοπική αυτοδιοίκηση, τα οποία δεκατρία χρόνια αποτελούν και το πρόταγμα της παράταξής μας και που αφορά όλους τους αυτοδιοικητικούς άξονες: Πρώτον, η αιχμή του δόρατος είναι η γεωθερμία που είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα του Δήμου Ηράκλειας, τον Βιολογικό καθαρισμό, την αποχέτευση, την αγροτική οδοποιία, την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων και ιδιαίτερα στα σχολεία, την υπογειοποίηση κάδων και το σημαντικότερο που αφορά τους δημότες την υγεία, σύντομα στον επόμενο μήνα ο Δήμος Ηράκλειας θα προμηθευτεί μονάδα υγείας που θα προσφέρει Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγεία στους συνδημότες.”

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •