Με επιτυχία οργανώθηκε και φέτος η Πανήγυρη της Ζωοδόχου Πηγής στην Τερπνή (Φωτογραφίες)

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η Πανήγυρη της Ζωοδόχου Πηγής στην Τερπνή. Οι εκδηλώσεις έλαβαν χώρα το τριήμερο 2,3 και 4 Μαΐου, στην περιοχή «Πλατανούδια» όπου βρίσκεται το εορταζόμενο παρεκκλήσι.

Ειδικότερα την παραμονή, στο χώρο της παλαίστρας είχαμε την εμφάνιση τοπικών χορευτικών τμημάτων, ενώ μετά το περάς αυτών ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με δωρεάν φαγητό και πότο, με νταούλια και ζουρνάδες.

Ανήμερα της Εορτής το πρωί, τελέστηκε Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι και ακολούθησε η διεξαγωγή των αγωνισμάτων (ποδηλατοδρομία, τρέξιμο και άλμα εις μήκος) με τη συμμετοχή περίπου 100 παιδιών.

Το απόγευμα στην παλαίστρα ακολούθησε το αγώνισμα της πάλης όπου συμμετείχαν πάνω από 60 παλαιστές με τους αθλητές Ηλία Κύδρο και Γκότση Κωνσταντίνο αμφότεροι από τον Αθλητικό Σύλλογο Αγ. Γεωργίου Κάτω Καμήλας Σερρών να περνούν στον μεγάλο τελικό όπου και αναδείχτηκαν ισόπαλοι.

Τέλος το Σάββατο το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν ιππικοί αγώνες όπου νικητής αναδείχθηκε ο ίππος Κλαμ Τσάουντερ ιδιοκτησίας Στέργιου Γκέντσικα.

Η Ελλανόδικος Επιτροπή Ζωοδόχου Πηγής Τερπνής (Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ζωοδόχου Πηγής Τερπνής) θα ήθελε να ευχαριστήσει για τη βοήθεια τους στην διεξαγωγή των εκδηλώσεων ιδιαίτερα την Δήμαρχο Βισαλτίας κα Αγνή Δουβίτσα και το Δημοτικό Συμβούλιο Βισαλτίας καθώς και τους μεγάλους χορηγούς Βιομηχανία FIBRAN, Αφοί Χ. Δρουμπλή, Κωνσταντίνο Γκαζέπη, Μ.Ε.Κ. ΜΕΤΑΛ, Θεόδωρο Κοντό, Δημάκη Γεώργιο «Ενεργειακές Λύσεις», Άγγελο Δούλη και τον Πασχάλη Κοντό.

Η Επιτροπή ευχαριστεί τη γιατρό Καρδιολόγο κα Στέλλα Κουφοπούλου – Παπίκα για την πολύτιμη βοήθεια της στην διεξαγωγή των αγωνισμάτων, το αρτοποιείο Τουλάκη Ανδρέα για την ετοιμασία των φαγητών της εκδήλωσης και το ζαχαροπλαστείο Ιωάννη Αγγελάκη για την προσφορά των γλυκών – παγωτών καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Οι τυχεροί λαχνοί μετά την κλήρωση του λαϊκού λαχείου στις 7/05/19 είναι οι κάτωθι:
1ος 7996
2ος 3809
3ος 7893

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •