Γ. Ταΐρης: «Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών»

Την ψήφο των Σερραίων δημοτών διεκδικεί ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σερρών Γιώργος Ταΐρης.

Ο κ. Ταΐρης μίλησε στο Infonews24 για τους στόχους του, την υποψηφιότητά του, ενώ στέλνει και το δικό του μήνυμα στους ψηφοφόρους.

Ερ.: Κ. Ταΐρη, είναι η πρώτη ενασχόλησή σας με τα κοινά από τη θέση του υποψήφιου. Πως είναι μέχρι σήμερα η εμπειρία σας;

Γ.Τ.: Το ενδιαφέρον μου για τα κοινά υπήρχε πάντα. Ωστόσο επισήμως είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω ενεργά στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Η αλήθεια είναι ότι η ανταπόκριση των δημοτών είναι συγκινητική. Η καθημερινή επαφή με τους δημότες, είναι πραγματικά ανεκτίμητη.
Ναι, έχει κούραση και πολύ τρέξιμο. Αλλά το να έρχομαι καθημερινά σε πιο στενή επαφή με τους δημότες, με κάνει να νιώθω πιο «πλούσιος» σε συναισθήματα.
Αφουγκράζομαι τις αγωνίες τους, τις ανησυχίες τους, τους προβληματισμούς τους. Εξάλλου, τις ίδιες αγωνίες, ανησυχίες και προβληματισμούς έχουμε όλοι κι αυτό κάνει ακόμη πιο ισχυρή τη θέλησή μου να ασχοληθώ με τα κοινά.
Ομολογουμένως, είναι μια εμπειρία ανεπανάληπτη.

Ερ.: Γιατί είπατε το «ναι» τώρα και γιατί στον Αλέξανδρο Χρυσάφη;

Γ.Τ.: Το «ναι» το είπα τώρα γιατί ο Αλέξανδρος Χρυσάφης μου κέντρισε το ενδιαφέρον με τις απόψεις του και το όραμα του για έναν καλύτερο Δήμο.

Ερ.: Τι είναι αυτό που μπορείτε να προσφέρετε από τη θέση του δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Σερρών;

Γ.Τ.: Από όποιο πόστο και αν μου ζητηθεί θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μου.

Ερ.: Ποιο είναι το μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε στους ψηφοφόρους;

Γ.Τ.: Να γίνουμε μια γροθιά για να κάνουμε έναν Δήμο αντάξιο των προσδοκιών μας, έναν Δήμο πιο αλληλέγγυο, έναν Δήμο που θα σέβεται τους συνδημότες του. Όλοι μαζί πρέπει και μπορούμε να βοηθήσουμε την πόλη μας να ξεκολλήσει απ τους τελευταίους δείκτες ανάπτυξης και να την κατατάξουμε στην πρώτη θέση. Και αυτό μπορεί να επιτευχθεί από την «Συμμαχία Σερραίων» και τον Αλέξανδρο Χρυσάφη.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •